GÜNDEM

MHP MYK üyesi Murat Kotra, Mustafa Öztürk’ün ardından neler söyledi?

MHP Zonguldak İl Başkanı Mustafa Öztürk’ün görevden alınıp yerine Çağatay İpekçi’nin atanmasının ardından MYK üyesi Murat Kotra açıklamada bulundu.

Abone Ol

MHP MYK üyesi Murat Kotra Zonguldak İl Başkanı Mustafa Öztürk’ün görevden alınıp yerine Çağatay İpekçi’nin atanmasının ardından açıklamada bulundu. Öztürk’e teşekkür eden Kotra İpekçi’ye de yeni görevinde başarılar diledi:
Kotra’nın paylaşımı şu şekilde:
“Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin takdir ve tensipleriyle MHP Zonguldak İl Başkanlığı görevine atanan Sayın Çağatay İpekçi’yi tebrik ediyor, kutlu görevinde başarılar diliyorum. 
Zonguldak için tüm dava arkadaşlarımız ile omuz omuza vererek nice hayırlı hizmetlere imza atacağına gönülden inanıyorum. 
Görevini layıkıyla yapan Sayın Mustafa Öztürk’e ve Yönetim Kurulu Üyelerine emekleri ve hizmetleri için teşekkür ediyorum. 
Zonguldak teşkilatımızın birliğini ve gücünü hep birlikte pekiştireceğimize ve davamızın kutlu bayrağının zirveye taşınacağına olan inancım tamdır. Cenab-ı Allah davamızı muzaffer kılsın.”

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }