SİYASET

MHP'de Karapınar belde yönetimi belli oldu

Abone Ol
MHP Zonguldak İl Başkanı Mustafa Öztürk, Çaycuma İlçe Başkanı Mustafa Kaplan ve yönetim kurulu üyeleri Perşembe Belde Başkanı Akif Alibabaoğlu, Saltukova Belde Başkanı Kerem Akça, Nebioğlu Belde Baskanı Çetin Verim ve yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Kamu-Sen İl Baskanı Mithat Bülent Bağcı’nın da katılımları ile Karapınar Belde Başkanı Tevfik Özkır’a, İl Başkanı Mustafa Öztürk tarafından mazbatasını takdim edildi.

Öte yandan Karapınar’da partiye katılan yeni üyelere rozetleri takıldı. Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada; "MHP ailesine yeni katılan üyeler ile birlikte her geçen gün büyümeye devam ediyoruz. Ailemize hoşgeldiniz diyor, aramıza katıldığınız için teşekkür ediyoruz. Biz kocaman bir aileyiz! Yeni belde başkanımız Tevfik Özkır'a hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz. Rabbim utandırmasın. Varolsun Teşkilat." denildi.

MHP Karapınar Belde Teşkilatı şu şekilde oluştu; Başkan Tevfik Özkır, belde yönetimi; Önder Erbay, Dündar Dağlı, Ahmet Kara, Dursun Durmuş, Ertan Özkır, Özgür işkesen, Muhammet Özkır, Sebahattin Göç, Mevlüt Çoban, Erdal Yaşar, Bayram Kara ve Muhammet Kavşur.
{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }