SPOR

Milli Güreşçi Varol Demirköse Veteranlar Güreş Dünya Şampiyonası'na katılacak!

Zonguldaklı Veteran Milli Güreşçi Varol Demirköse, 8-13 Ekim 2024 tarihlerinde Hırvatistan'ın Porec  kentinde gerçekleşecek olan Veteranlar Güreş Dünya Şampiyonası'na katılacak.

Abone Ol

Türkiye ve Zonguldak'ı temsil edecek olan Milli Güreşçi Varol Demirköse’nin, bu önemli şampiyonada hedefi altın madalyayı kazanarak Türkiye'ye getirmek. Bunun için de Demirköşe, hazırlıklarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Şampiyona hakkında sosyal medya hesabından açıklama yapan Demirköşe şu ifadelere yer verdi:

"Çok şükür, 08-13 Ekim 2024 tarihlerinde Hırvatistan’ın Porec kentinde yapılacak olan Veteranlar Güreş Dünya Şampiyonasına Ülkemiz adına katılacağım.3 ayda 25 kilo vererek her gün antrenman yaparak hazırlandığım Dünya Şampiyonasında altın madalya kazanarak şanlı bayrağımızı dalgalandırmak, İstiklal marşımızı okutmak büyük Türk Milletini onurla temsil etmek için mücadele edeceğim. Bu mücadelemde bana destek olan herkese teşekkür ediyorum.Sağ olsunlar var olunsunlar."

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }