SPOR

Milli Takım sporcularını yetiştiği Kdz. Ereğli Belediyespor kulübü kapanıyor!

Kdz. Ereğli Belediyespor Kadın Futbol Takımı’nda yetişen ve Fenerbahçe’de oynayan Milli sporcu Ece Türkoğlu ile Galatasaray’da oynayan Milli sporcu Ebru Topçu, A Milli takım formasını tanıttı ancak yetiştikleri kulüp kapanıyor.

Abone Ol
Kdz. Ereğli Belediyespor Kadın Futbol Takımı’nda yetişen ve şuanda Fenerbahçe’de oynayan Milli sporcu Ece Türkoğlu ile Galatasaray’da oynayan Milli sporcu Ebru Topçu, TFF’nin organizasyonunda A Milli Takımı’nın yeni formalarını Arda Güler, Semih Kılıçsoy ve Orkun Kökçü ile birlikte tanıttı.
Ancak; Ereğli’den Milli Takıma kadar yükselen Kadın Futbolu’nda kentin gururu olan Ece Türkoğlu ve Ebru Topçu ile 32 kadın sporcuyu Milli Takıma taşıyan Kdz. Ereğli Belediyespor hükümetin tasarruf tedbirleri genelgesi nedeniyle kapanıyor.
{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }