Dural; "TTK Yönetim Kuruluna bu şekilde atama yapılmasını doğru bulmuyoruz" Dural; "TTK Yönetim Kuruluna bu şekilde atama yapılmasını doğru bulmuyoruz"

Ak Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Av. Mücahit Andiç, CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Ali Kocamanoğlu tarafından yapılan açıklamalara sert eleştiride bulundu. Andiç; “Amaçları bölgede yaşayan vatandaşlarımızın sorunları ile ilgileniyormuş gibi gösterip, Ak Partimiz tarafından yapılan, yapılmaya devam eden hizmetleri gölgelemektir. Kdz. Ereğli halkına kazandırdığı KALE TEPE'yi kendi icraatları gibi gösteren, önce teşekkür edip sonra inkar edenlerden de iyi niyetli bir açıklama beklemiyorduk.” ifadelerini kullandı.

Andiç’in açıklaması şu şekilde:

“Kdz. Ereğli Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı tarafından yapılan açıklamalar belirli bir amaca özgülenmiş ve iyi niyetten uzaktır. Ana muhalefet partisi, 31 Mart yerel seçimlerinden sonra Çaylıoğlu- Armutlucuma bölgesini bilinçli olarak hedefleri haline getirmişlerdir. Amaçları bölgede yaşayan vatandaşlarımızın sorunları ile ilgileniyormuş gibi gösterip, Ak Partimiz tarafından yapılan, yapılmaya devam eden hizmetleri gölgelemektir.

Çaylıoğlu bölgemiz, bugün tarihinin en büyük yatırımlarını almaktadır. Bölgemizde köprü çalışmalarımız, dere ıslah çalışmalarımız, karayolları çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir. Yine köprü çalışmalarımızın bir kısmı tamamlanmıştır. Bölgemizde ulaşım problemlerinin çözümü için Milletvekilimiz Saffet Bozkurt neredeyse her ay Karayolları Bölge Müdürümüzü bölgede muhtarlarımız ile bir araya getirmektedir. Muhtarlarımız problemlerini ilk ağızdan yetkililere iletmektedir. Bu sayede özellikle köy girişlerinde oluşan problemlerin önemli bir kısmı çözülmüştür. Yine aynı şekilde DSİ bölge müdürümüz defalarca bölgemizde incelemelerde bulunmuş, ihtiyaç olan bölgelerde yapılacak olan çalışmaları yerinde incelemiş ve milletvekilimiz öncülüğünde yatırım kapsamına almıştır. Armutlucuma - Çaylıoğlu bölgemiz bizim göz bebeğimizdir. Biz, bölge halkımızın yanlarında olduğumuzu laf ile değil, hizmet ile göstermekteyiz. Milletvekilimiz Sn. Saffet Bozkurt'un İlçe Başkanlığı döneminde başlayan ve şuan devam eden süreçte bölgemize 112 Sağlık Hizmetleri, Yaya ve araç köprüleri, ATM hizmete kazandırılmıştır. Yine gelinen noktada Ereğli-Devrek Karayolunda çalışmalar devam etmekte olup 3,5 Km bir hat kalmıştır. Bu süreçte yapılan ve yapılmaya devam eden hizmetler için Ana muhalefet partisinden bir teşekkür beklemedik.

Meyve veren ağacın taşlandığının da farkındayız. Gölge etmesinler başka ihsan istemeyiz. Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde Halka hizmet Hakka hizmettir şiarıyla bu yolda halkımıza hizmet etmekten bir adım geri durmadık, durmayacağız. Basın açıklamaları ile gelinen noktada üzülerek görüyoruz ki; bölgenin yolunu bilmeyen kişilerin son birkaç ayda Çaylıoğlu ile ilgili samimiyetten uzak hassasiyetleri oluşmuştur. Bölgemiz bilinçli şekilde hedef alınmaktadır.

Ama bölge halkımızın iyi niyetten uzak bu tür yaklaşımlara müsaade etmeyeceğinin farkındayız. Dün olduğu gibi bugünde hem bölgemiz hem de Ereğli'miz için İnşallah var gücümüzle hizmet etmeye devam edeceğiz. Yine Ak Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatımız üzerinden ve muhtarlarımız üzerinden yalan yanlış açıklamalar yapılarak halkımız yanıltılmaya çalışılmaktadır. Açıklama yapanların amaçlarının sahih olmadığını ve 3 Kasım tarihinde yapılacak olan kongremiz öncesinde karışıklık çıkartmak olduğunun farkındayız. Buna müsaade etmeyeceğimizin de de bilinmesini isteriz.

Her fırsatta Kdz. Ereğli'ye birlikte hizmet edelim diyenleri, Kasım ayında yaşanan sel ve fırtına felaketinin üzerinden nerede ise bir yıl geçti, sahil hala yapılmadı, bu konuda da açıklama yapmaya bekliyoruz. Kent meydanı projesi 6 yılı aşkın süredir yapılmadı meydan üzerinde yapılan tek şey reklam panosu üzerinde bulunan proje afişinin kaldırılıp CHP afişi asılması oldu. Bu konuda da açıklama yapılmasını bekliyoruz. İlçemizin ana yolların köstebek yuvasına döndü, ara yollara zaten ulaşım mümkün değil bu konularda da açıklama yapmaya davet ediyoruz. Şehrin altyapı ve trafik sorunları ile ilgili , imar sorunları ile ilgili de açıklama yapılmasını bekliyoruz.

Bu sorunlar ile ilgili açıklamaların yapıldığı gün samimiyetinize inanırız. Yüz binden fazla insanın yaşadığı ilçe merkezindeki sorunları gördüğünüz zaman gerçekten halkın problemleri ile ilgilendiğinizi düşünürüz. Ancak bunların hiçbirini yapmadan, en hassas olduğumuz bölgelerimizden birinde, en fazla hizmet ettiğimiz bölgelerimizden birinde sürekli açıklama yapılmasını samimi bulmuyoruz.

Milletvekilimiz Sn. Saffet Bozkurt'un Kdz. Ereğli halkına kazandırdığı KALE TEPE'yi kendi icraatları gibi gösteren, önce teşekkür edip sonra inkar edenlerden de iyi niyetli bir açıklama beklemiyorduk. Ak Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı olarak bugüne kadar ilçemiz için canla başla hizmet ettik, bugünden sonra da Allah'ın izni ile hizmet etmeye devam edeceğiz.”

Editör: Şeyma Kaya