GÜNDEM

Müdür yardımcıları okul pikniğinde öğrencilerle alkol aldıl!

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde bir orta okulun piknik etkinliği esnasında okul müdür yardımcılarının öğrencilerle birlikte alkol aldığı iddiası ortalığı karıştırdı.

Abone Ol

Zonguldak Devrek’te Milli Egemenlik Mesire Alanı’nda  Ahmet Taner Kışlalı Ortaokulu’nun piknik etkinliği esnasında okul idarecilerinin öğrenciler ile birlikte alkol aldığı iddia edildi.

Mesire Alanı’nın bakım ve temizliğinden sorumlu Devrek Belediyesi’ne bağlı temizlik işçileri, müdür yardımcıları ile birlikte öğrencilerin alkol aldığını amirlerine iletti. Konu ile ilgili Z HABER’e konuşan Belediye Başkanı Özcan Ulupınar;
“Arkadaşlarımız mesire alanında böyle bir manzara ile karşılaşmışlar. Hatta görüntüler de varmış. Bizde bu konuya duyarsız kalmadık. Hemen kaymakam beyimize ve Milli Eğitim Müdürümüze durumu bildirdik. Ben olaya şahit olmadığım için bir şey diyemiyorum. Bundan sonrası Milli Eğitim Müdürlüğü’müzün başlatacağı soruşturma sonrasında netleşir.” dedi.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }