GÜNDEM

Muhittin Dikmen CHP Ereğli İlçe Kurulu toplantısında neler söyledi?

Zonguldak Ereğli CHP ilçe danışma kurulunda konuşan Muhittin Dikmen, yaşananları tek tek ilçe başkanının yüzüne vurdu. Dikmen İl başkanlığının da duyarsız kaldığına dikkat çekerek ilçe yönetimi için; “ya istifa edin ya kongreye gidin” dedi.

Abone Ol

Zonguldak Kdz. Ereğli CHP örgütünün geçtiğimiz günlerde yapılan ilçe danışma kurulunda konuşulanlar Anakara genel merkezde de gündem oldu. Partinin ileri gelen simlerinden Muhittin Dikmen’in Milletvekili Eylem Ertuğrul ve İlçe Başkanı Ali Kocaman’ı hedef alan sözleri dikkat çekti.

Dikmen İl Başkanlığı’nın da Ereğli’de olup bitenlere seyirci kaldığını belirterek sorumluluktan kaçılmaması gerektiğini söyledi.

Seçim öncesi ve seçim sürecinde tüm yaşananları en çıplak haliyle anlatan Dikmen, Posbıyık’ı sabote etmek isteyen CHP’li isimlerin Posbıyık’tan çok CHP’ye zarar verdiklerini ileri sürdü.

GENEL MERKEZDEN GÖREVLENDİRME

Daha önce 250’nin üzerinde imza toplanarak istifası istenen Ereğli ilçe teşkilatının görevine devam etmesinin sancıları devam genel merkezin nasıl adım atacağı da merak ediliyor. Normalde il danışma kurulları toplantısı için yönetici görevlendiren genel merkez, üyelerin talebi üzerine CHP Parti Meclisi Üyesi Saniye Barut’ü Ereğli’ye özel olarak görevlendirmişti.

Saniye Barut’un danışma kurulundaki tüm konuşmaların olduğu video görüntülerini alarak döndüğü Ankara’da vereceği rapor merakla bekleniyor.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }