CHP Kozlu İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Ali Mumcu, Maden İş Genel Başkanı Nurettin Akçul'un, “Zonguldak TTK'da kömür mü üretiliyor da paralarını ödüyorsunuz” ifadelerine tepki gösterdi. Mumcu; “Bir daha böyle açıklama yaparsa buradan kibar konuşmam. Kendisine cevabı öyle bir veririm ki Soma'da sokağa çıkacak yüzü bulamaz” dedi.

Mumcu’nun açıklaması şu şekilde:

“Soma'da Maden İş Genel Başkanı Nurettin Akçul'un açıklaması ile ilgili söz aldım. Kendileri; “Zonguldak TTK'da kömür mü üretiliyor da paralarını ödüyorsunuz bizler kömürü üretiyoruz. Bizlere hakkımız niye verilmiyor? diyor. Ben bu zihniyeti kabul etmiyorum.

AK Parti Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz Çaycuma'yı ziyaret etti! AK Parti Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz Çaycuma'yı ziyaret etti!

“SOKAĞA ÇIKACAK YÜZ BULAMAZSIN”

Bir daha böyle açıklama yaparsa buradan kibar konuşmam. Kendisine cevabı öyle bir veririm ki Soma'da sokağa çıkacak yüzü bulamaz.

 “ÜRETİM YAPILMIYOR MU? KENDİSİNE GÖSTEREYİM”

Mumcu, Akçul’u Zonguldak’a davet ederek; “Eşi, dostu, akrabası yerin altında çalışan binlerce arkadaşlarımız var. 15 senedir ben de üretimde çalışıyorum. Gelsin üretim yapılmıyor mu? Ben kendisine göstereyim.”

Editör: Şeyma Kaya