MHP içinde seçim sürecinde başlayan ve seçim sonrası devam eden karşılıklı mesaj, açıklama ve çatışmalara MYK üyesi Murat Kotra’dan uyarı niteliğinde bir çağrı geldi.

Alaplı Çatak Köyü'nden dayanışma örneği Alaplı Çatak Köyü'nden dayanışma örneği

Z HABER’in sorularını yanıtlayan Kotra, her emek ve çabanın Milliyetçi Hareket içinde bir karşılığı olduğunu belirterek yaşanan görüş ayrılıklarının Ülkücü harekete zarar verecek boyutlara taşınamayacağı mesajını verdi.

Z HABER’in özellikle son günlerde Alaplı teşkilatı ve İl Başkanlığı arasında yaşanan tartışmaları hatırlattığı Kotra; “Dava arkadaşlarımızın basın yolu ve sosyal medya üzerinden karşılıklı açıklamaları itham ve demeçleri bizleri üzüyor. Yöneticilerimizin birbirleri ile teşkilatımızda konuşup, tartışıp dışarıya kol kola çıkmaları gerekir, hatırlatmak isterim ki partimiz ve yöneticilerimiz ile ilgili Zonguldak basınında yer alan haberler ve açıklamalar Milliyetçi Hareket Partisi genel merkezimiz tarafından takip ediliyor. Siyasi parti il ve ilçe teşkilatlarının görev yaptıkları kentin sorunlarını dile getirmeleri asli görevleridir. Dava arkadaşlarımızdan ve yöneticilerimizden beklentimiz Zonguldak’ın çözüm bekleyen sorunlarını dile getirmeleri ve takip etmeleridir” dedi.