Zonguldak

Mustafa Bilge; "Bana atılan çirkin iftiralara ve karalamalara karşı açıklama yapacağım"

Zonguldak Kent Konseyi Başkanı Mustafa Bilge, kendisi hakkında yerel basında çıkan haberlere karşı 21 Ağustos Çarşamba günü basın açıklaması yapacağını duyurdu.

Abone Ol

Zonguldak Kent Konseyi Başkanı Mustafa Bilge kendisi hakkında yerel basında çıkan haberlere karşı 21 Ağustos Çarşamba günü basın açıklaması yapacağını duyurdu. Bilge, “yetkisiz” olduğu halde Zonguldak Film Günleri Etkinliği için Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem’den 220 bin TL değerinde para istediği iddiaları hakkında açıklama yapacak.

Bilge’nin sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şu şekilde:

"Kamuoyuna duyurulur. Bana atılan çirkin iftiralara ve karalamalara çarşamba günü basın toplantısı ile gereken cevabı vereceğim" ifadelerini kullandı.

OLAY NEYDİ?

Mustafa Bilge, Zonguldak Film Günleri Etkinliği için Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem'in destek veremeyeceğini açıklayarak şu ifadelere yer verdi:

"Belediyeden sanatçı Hülya Koçyiğit için 220 bin TL destek istemiştik. Tahsin Erdem bu parayı veremeyeceğini söyledi. Ancak LED ekran ve ses düzenini kendisinin temin edeceğini söyledi. Biz sanatçının parasını Eren Enerji'den aldık. Sosyal medyada paylaşım yapınca 'kendi kafanıza göre hareket ettiniz, size LED ekranı ve ses düzenini vermeyeceğim" dedi. Bizi son anda zor durumda bıraktı. Bütün organizasyonu yapmışken bu hareket bizi çok üzdü. Biz Kent Konseyi yönetimindeki arkadaşlarla bir yerden led ekranı ve ses düzeni ayarladık. Şimdi bunun parasını temin etmeye çalışıyoruz. Tahsin Erdem'den bu davranışı beklemezdik"

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }