GÜNDEM

Mustafa Çağlayan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katıldı

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hitaplarını gerçekleştirdiği 167'nci AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katıldı.

Abone Ol

Ankara’da, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrif ettiği AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Başkanı Mustafa Çağlayan ve beraberinde Kadın Kolları Başkanı Tülay Sayılı, İl Gençlik Kolları Başkanı Feyyaz Öz ve İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli katıldı.

Toplantıda partililere hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Toplantımızın hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum. Türkiye Yüzyılı’nın bayraktarlığını yapan kardeşlerime teşekkürlerimi iletiyor selamlarımı gönderiyorum. Zora talip olan kardeşlerimizle iftihar ediyoruz” dedi.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan gerçekleştirilen toplantıya dair detaylar paylaşarak şunları söyledi;

“Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın riyasetinde gerçekleştirilen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantımızın partimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Her zamanki kararlılıkla “Durmak yok, yola devam!”

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }