Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, kahvaltılı basın toplantısı düzenledi. Toplantıda İl Başkanı Mustafa Çağlayan, tehdit iddialarına yanıt verdi.
Çağlayan; “Gök kubbeyi başınıza yıkarız gibi cümleler kullanmışlar. Tehdit bizim işimiz değil. Kurulan cümleden anlaşılan o. Bir de işçi çıkarmak da bizim işimiz değil. Bu cümleyi kuranlara 2019 yılında İstanbul Belediyesinden kaç işçi çıkartılmış bunu bir araştırmalarını rica ediyorum” dedi.
ZONGULDAK’IN SÖZE İHTİYACI YOK İŞE İHTİYACI VAR
Çağlayan sözlerini şöyle sürdürdü; "Bir propaganda dönemi başlıyor. Aslında biz bunu 2019 yılında başlattık. Bizden önce 10 yıl CHP yönetti. Herkes yaptığı hizmetler dönemini konuşsa CHP evinden çıkamaz. Bizim niyetimiz hizmet etmek. Hükümetimiz ile birlikte istikrar ve uyum içerisinde devletimizin kaynaklarını Zonguldak’a aktarmak bu hizmetleri yapmak istiyoruz. Cumhur ittifakı olarak bu hizmetleri yapacağız. Zonguldak'ımızın söze ihtiyacı yok işe ihtiyacı var.  Her şeyi isteyebilirsiniz, proje cizdirebilirsiniz ama yapmak güç ve irade ister. Bu iradeyi geçmişte denediler. Beceremediler. Fevkani köprüsünü yıkan Selim Alan oldu. Tarih Ömer Selim Alan'ı yazacaktır.”

Editör: Şeyma Kaya