Zonguldak

Mustafa Çağlayan'dan TTK'ya alınacak ikin bin işçi açıklaması!

Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, TTK'ya alınacak 2 bin işçinin başvuru tarihlerinin açıklanmasının ardından konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

Abone Ol

Türkiye Taşkömürü Kurumu’na alınacak 2 bin maden işçisinin başvuru tarihleri 25-29 Eylül olarak belirlendi. Türkiye Taşkömürü Kurumu’na alınacak 2 bin maden işçisinin başvuru tarihleri 25-29 Eylül olarak belirlendi. Buna göre Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, alınacak 2 bin işçi için başvuruların İş-kur üzerinden yapılacağını ve kura çekimlerine Enerji ve Tabii kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar'ın katılacağını duyurdu.

Mustafa Çağlaya'nın açıklaması şu şekilde;"Sayın Cumhurbaşkanımızın şehrimize müjde olarak açıkladığı TTK'ya 2000 İşçi alımı başvuruları 25 - 29 Eylül 2023 tarihleri arasında işkur üzerinden yapılacaktır. Kura çekimi ise Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Alparslan Bayraktar'ın katılımlarıyla gerçekleştirecektir. Hayırlı olsun."

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }