SİYASET

Mustafa Öztürk'ten Murat Kotra açıklaması! "Kimse kimseden üstün değil"

MHP Zonguldak İl Başkanı Mustafa Öztürk, MHP MYK üyesi Murat Kotra hakkında açıklamalarda bulundu.

Abone Ol

MHP Zonguldak İl Başkanı Mustafa Öztürk, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti'ni (ZGC) ziyaret etti. Öztürk, MHP MYK üyesi Murat Kotra hakkında açıklamalarda bulundu.

Öztürk; “Biz 3 bin 600 üyede aldık partiyi 11 bin üyeye çıkmışız. 2 belediye almışız. Toplantılarda inşallah herkes gelmez diyorum oradan anlayın. 80 metre kare bir yerimiz var salona sığamayacağız diye korkuyorum. Biz önceden 8 kişi toplantı yapıyorduk şimdi 58 kişi toplantı yapıyoruz. Benim teşkilat ile sorunum yok diyor değerli başkanım. Ben bir insana değer veriyorsam ondan gocunurum. Aradım Niyazi başkanı sordum. Benden yana bir sorunun var mı dedim. Başkanım durum senlik değil dedi ama isimde veremem dedi. Murat Kotra bizim MYK üyemizdir ve ağabeyimizdir.  Kimse kimseden üstün değildir kardeşsek hepimiz kardeşiz. Değilsek hiçbirimiz. Kotra bizim MYK üyemizdir ilde ki hiyerarşiye kesinlikle karışmaz. Bizim Murat Kotra ile bir sorunumuz olamaz o İstanbul’da biz Zonguldak’tayız” ifadelerini kullandı.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }