Zonguldak

Mustafa Varank açılış için Zonguldak'a geldi! İlk ziyaret Vali Hacıbektaşoğlu'na!

Önceki dönem Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, MFA Maske Fabrikası'nın da içinde bulunduğu FUBA Şirketler Grubu bünyesinde Türkiye'deki ilk üretim tesisi olan FMG Filtre Plastik A.Ş.'nin açılışı için Zonguldak’a geldi.

Abone Ol
Türkiye'nin ilk 'Hydrocharging Meltblown Kumaş' üretim hattı olacak FMG Filtre Plastik A.Ş. üretim tesisinin açılışı ve FUZ MAKİNE A.Ş’ye ait Teknoloji ve İnovasyon Atölyesinin temel atma töreni 24 Mayıs (bugün) yapılacak.
Açılış için Zonguldak’a gelen önceki dönem Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu’nu ziyaret etti.
Ziyarette Ak Parti Zonguldak Milletvekilleri; Saffet Bozkurt, Ahmet Çolakoğlu, MFA Maske Fabrikasının ortakları Murat Uzun ve Fatih Furtun da hazır bulundu. Görüşmede Zonguldak ekonomisi, istihdam politikaları ve yatırımlar üzerine görüş alış verişinde bulunuldu.
  
{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }