Ertuğrul; "Bölgede yatırım yapılacaksa o bölgede yaşayan insanların onayı alınmalıdır" Ertuğrul; "Bölgede yatırım yapılacaksa o bölgede yaşayan insanların onayı alınmalıdır"
Yeniden Refah Partisi Zonguldak İl Başkanı Necdet Sarı ve yönetim kurulu üyeleri, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti'ni (ZGC) ziyaret etti. 35.Olağan Genel Kurulunda yeniden Başkan seçilen Derya Akbıyık'ı ve yönetimini kutladılar.
Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem’i eksikler konusunda eleştireceğini ve uyaracağını söyleyen Yeniden Refah Partisi Zonguldak İl Başkanı Necdet Sarı; “Belediye başkanı daha yerine ısınmadı. Zamanı gelince uyaracağız” dedi.
Ziyarette gazetecilere açıklamada bulunan Yeniden Refah Partisi Zonguldak İl Başkanı Necdet Sarı; "Beklentimiz Zonguldak'a hizmet etmesidir. Çok büyük projeler istemiyoruz. Sadece vatandaşımıza tebessüm ettirecek, yüzünü güldürecek hizmetlerimizi yapsın. Suyumuzu güzel akıtsın, yollarımızı engebesiz yapsın, çöpümüzü toplasın. Bu çalışmalar olsun elbette ki Zonguldak'ın bir sıkıntısı var. Otopark konusunda sıkıntılarımız var. Bunları da bir an önce gidermek için eleştirmek çok erken. Geçen bir radyo programında da söyledim. 6 ay geçsin,  ancak yapmadığı şeyler konusunda, geç kaldığı şeyler konusunda kendisine onları hatırlatacağız inşallah. Şimdiden daha yeri ısınmadı. Gelen ve gideni çok. Kendini tam işlere de verememiş olabilir. Ama altı ayın sonunda elbette ki bu yapmış olduğu ve yapması gerekenleri kendisine hatırlatacağız inşallah. Şimdiden erkenden eleştirmek uygun değil. Kendisinden de randevu talep ettik. Önümüzdeki günlerde karşılıklı görüşeceğiz” dedi.
Editör: Şeyma Kaya