EKONOMİ

NerdWallet Satış Ortaklığı Nedir?

Abone Ol

NerdWallet, finansal ürünleri inceleme konusunda uzmanlaşmıştır. Kişisel finansın tüm temel yönlerini kapsar. Burada kredi kartları, ipotek ve birikimler hakkında uzman tavsiyesi bulacaksınız.

İstatistikler

·        Niş: Tüketici finansmanı

·        Kurucu: Tim Chen

·        Sitenin Kuruluş Tarihi: 2009

·        Amaç: Bir kredi, kredi kartı seçme veya borcunu ödeme konusunda insanlara uzman mali tavsiyeler sunmak.

·        Yönlendiren Alan Adı Sayısı: 75.020

·        Sıraladığı Anahtar Kelime Sayısı: 2,1 milyon

·        Tahmini Organik Trafik: Ayda 29,1 milyon tıklama

Sosyal Medya Takibi:

·        Facebook: 177 bin

·        Twitter: 65.1k

·        İnstagram: 43.7k

·        Youtube: 5.3

Neden Bu Kadar İyi Yapıyorlar?

Tüketici finansmanı, bağlı kuruluş pazarlaması için en kazançlı nişler arasındadır. NerdWallet'in SEO stratejisi, sektördeki en yüksek rekabet anahtar kelimelerini sıralayarak bundan yararlanır.

Bu makale harika bir örnek:

En iyi kredi kartları” arama hacmi 156.000 olan bir anahtar kelimedir. Bu, site için sürekli organik trafik oluşturur.

NerdWallet ayrıca her ay kredi kartı seçimlerini günceller. Bu, alakalı kalmaya devam etmelerini ve oldukça rekabetçi bir nişte ilgi uyandırmalarını sağlar.

Eskimeyen içeriğe başka bir örnek; En İyi Mortgage Nasıl Seçilir sürekli talep gören bir konudur. "İpotek" her ay 168.000'den fazla arama üretiyor.

NerdWallet'in finans araçları, sektörlerinde en iyi bağlı kuruluş pazarlamacıları olmalarına da yardımcı oldu. Ziyaretçilerine değer sunmanın yanı sıra, geri bağlantıları çekmek için araçlar kullanılır. Bağlantı tuzağı, arama motoru sıralamanızı yükseltmek için akıllı bir stratejidir.

Mali araçlar, borç ödemeden emekliliğe kadar her şeyi kapsar. NerdWallet, haber bültenlerine daha fazla ziyaretçi ve abone çekmek için niş hesaplayıcılardan yararlanma konusunda örnek teşkil ediyor.

Nasıl Para Kazanırlar?

Sitenin ana gelir kaynağı ürün tavsiyeleridir. NerdWallet, ilgili finans ve kredi kartı ortaklık programları aracılığıyla sitesinden para kazanıyor. Ana promosyonları Geico, Upstart ve Capital One'ı içerir.

Karşılaştırma araçlarını kullanarak bu finans ürünlerini tanıtırlar. Bu, ziyaretçilere ihtiyaçları için en iyi bireysel kredi kartını sunar.

Site ayrıca bir finans takipçisine de sahiptir. Uygulamayı, içeriklerinde ve ana sayfalarında dinamik CTA'lar aracılığıyla tanıtırlar.

Uygulama, kredi kartı çözümlerinden, gider takibine kadar her şeyi kapsar.

NerdWallet'tan Ne Öğrenebilirsiniz?

NerdWallet, gelişmiş bir içerik stratejisinin harika bir örneğidir. İçerik stratejilerinden çıkarılabilecek 3 temel çıkarım var:

Dönüşümleri teşvik etmek için bir karşılaştırma aracı ekleyin. NerdWallet, öne çıkan tüm finansal ürünleri için bir karşılaştırma aracı içerir. Bu, ziyaretçilerin faydaları görmesini ve doğru ürünü seçmesini kolaylaştırır.

Web siteniz için bir niş hesap makinesi oluşturun. Nişiniz ne olursa olsun, onu bağlantı tuzağı olarak kullanmak ve kullanıcı katılımını sürdürmek gibi faydalarından yararlanabilirsiniz. Benzer bir araç için makul bir fiyata bir geliştirici kiralayabilirsiniz. Upwork gibi platformlarda fiyat teklifi isteyerek başlayabilirsiniz.

SEO stratejinizde alıcı niyeti yüksek anahtar kelimeler kullanın. NerdWallet, "En İyi Kredi Kartları" ve "En İyi Performans Gösteren Hisse Senedi" kategorilerinde sürekli olarak üst sıralarda yer almaktadır. Ek organik trafik oluşturmak için en iyi “X vs Y” tipi anahtar kelimeler de içeriğinize dahil edilmelidir.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }