GÖKÇEBEY

Nurşen Yılmaz Gökçebey'de güven tazeledi!

AK Parti Gökçebey İlçe Teşkilatı, 8. Olağan Kongresi’ni büyük bir coşkuyla gerçekleştirdi. Kongrede mevcut ilçe Başkanı Nurşen Yılmaz güven tazeleyerek görevine devam etti.

Abone Ol

AK Parti Zonguldak’ta kongre süreci devam ediyor. Alaplı ile başlayan süreçte Gökçebey İlçe Teşkilatı da, 8. Olağan Kongresi’ni büyük bir coşkuyla gerçekleştirdi. Kongrede mevcut ilçe başkanı Nurşen Yılmaz güven tazeleyerek görevine devam etti. Kongreye katılan partililer, birlik ve beraberlik mesajları verdi. ‘Yeni dönemde de hazırız kararlıyız’ vurgusu yapıldı.

8. Olağan Kongreye, Ak Parti  Zonguldak İl Koordinatörü Samsun Milletvekili Ersan Aksu, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, milletvekilleri Muammer Avcı, Saffet Bozkurt ve Ahmet Çolakoğlu, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Bakacakkadı Belediye Başkanı Oktay Albuz, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol ve çok sayıda partili katılım sağladı.

Ak Parti Gökçebey İlçe Başkanı Nurşen Yılmaz, yeniden görevde olduğunun memnuniyetini ifade ederek teşkilat üyelerine teşekkür etti. Konuşması esnasında ayrıca milletvekillerinden ilçeye bir köprü istediğini belirten Nurşen Yılmaz; “En büyük eksiğimiz bu, geri kalanı kolaylıkla çözeriz” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, Gökçebey’i yeniden Ak Parti’ye kazandırılması konusunda daha fazla çalışmamız gerekiyor diyerek Gökçebey teşkilatına çağrıda bulundu. Milletvekili Saffet Bozkurt, mücadeleye her zaman devam edeceklerini belirterek “Bugüne kadar kendi insanımız için ülkemiz için milletimiz için mücadele ediyorduk artık mücadeleyi arttıracağız dünyadaki mazlumların bekası için huzuru için mücadele edecek duruma gelmemiz gerekiyor. Gökçebey için varız Zonguldak için varız hepiniz için varız” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Muammer Avcı milletvekilleri olarak görevinin bilincinde olduğunu belirterek; “Gökçebey için mücadelemizi Ankara’da sürdürdük sürdürüyoruz sürdürmeye de devam edeceğiz. Bize düşen bu davamızı tüm teşkilat üyelerimizle diri tutmak zorundayız” dedi.

Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan da kuruluştan bu yana görev yapan tüm teşkilat üyelerine teşekkür ederek “Bin kişi de olsak milyon kişi de olsak, kaç kişi olursak olalım bir olmamız lazım bize yakışan budur. Bugün de Gökçebey’de bu birliğe şahidiz hepinize helal olsun. Bu işin çilesini çekenlerle edebiyatını yapanlar farklı kişiler. Şuan bunu Gökçebey’de görüyoruz. Gökçebey’i seviyoruz iyi ki varsınız dedi” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan da video mesaj göndererek katılım sağladı. Erdoğan, mesajında AK Parti’nin milletin sesine kulak vererek bugünlere geldiğini vurguladı ve partililere teşekkür etti.

Kongre, partililerin yoğun katılımı ve coşkulu tezahüratları eşliğinde sona erdi. Yeni dönemde Gökçebey İlçe Teşkilatı’nın hedefleri ve projeleri merakla bekleniyor.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }