GÜNDEM

Osman Zaimoğlu kent lokantasında neden yemek yiyor? Z HABER'e açıkladı!

CHP Zonguldak Merkez ilçe Başkanı Osman Zaimoğlu, Kent Lokantası’nda neden yemek yediği eleştirilere; “Ben resmi emekliyim. Benimde burada yemek yeme hakkım var. Çok sık olmasa da yemek yemeye gideceğim” dedi.

Abone Ol

-ÖZEL İÇERİK-

CHP Zonguldak Merkez ilçe Başkanı Osman Zaimoğlu, Kent Lokantası’nda neden yemek yediği eleştirileri hakkında Z HABER’e konuştu. Zaimoğlu; “Burası Zonguldak halkına açılmış hizmet noktasında bir yer. Ben de gerçek emekliyim. Benimde burada yemek yeme hakkım var. Çok sık olmasa da yemek yemeye gideceğim” dedi.

Zaimoğlu’nun açıklaması şu şekilde:

“2 defa yedim. Bir dün bir de geçen hafta yemek yedim. Ben resmi emekliyim. Burası Zonguldak halkına açılmış hizmet noktasında bir yer. Ben de gerçek emekliyim. Dükkanlarda da durmuyorum.  Hanım duruyor, oğullarım duruyor. Bir buçuk senedir.

“ZONGULDAK HALKINDAN BİR İNSANIM BİR DE EMEKLİYİM”

Ben emekli maaşımla geçiniyorum. Ben şimdi oraya niye gitmeyeyim. Her zaman zaten gitmiyorum da. Haftada bir, on günde bir gidebilirim. Normal vatandaşım yani. Her ne kadar siyasi kimliğim olsa da sonuçta ben Zonguldak halkından bir insanım bir de emekliyim. Bunda bir engel görmüyorum.

“YİNE GİTMEYE DEVAM EDECEĞİM”

Para veriyor mu vermiyor mu sorusu çok saçma. Bana Allah’tan başka kimse orada ücretsiz yemek yediremez. Bana belediye başkanı dese ki; “Ücretsiz yemek yiyeceksin” ki öyle bir hakkı yok. Ben onu yemem yani.  O kamu malı. Orada kul hakkı var. Onu ben yersem bana zehir olur. Doğal hakkım diye görüyorum. T.C. emekliyisim. Yine gitmeye devam edeceğim. Benim hakkım.”

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }