Zonguldak Gökçebey’de şehirlerarası yolcu otobüsü kaza yaptı. Tomruk yüklü kamyon ile çarpışan otobüsün sürücüsü ve kamyon sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti. Çok sayıda yaralı olduğu bilgisi ile olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.

ZONGULDAK VALİSİ’NDEN SON DAKİKA AÇIKLAMASI!
Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu olay yerine giderek kurtarma çalışmaları hakkında bilgi aldı. Çalışmalar sonrası açıklamada bulunan Hacıbektaşoğlu
“Gökçebey Yenice yolunda elim bir kaza haberi aldık. Otobüste 21 yolcu 3 mürettebat toplam 24 kişi var. Bartın Erzurum seferini yapan bir otobüs. Şu anda bütün yaralılar az önce en son sıkışan iki yolcu tahliye edildi. Çok şükür sağlık durumları iyi. Yolcu otobüsü ile tomruk yüklü kamyonun kafa kafaya çarpışması sonucu kaza meydana geldi. Otobüs şoförü ve kamyon şoförü hayatlarını kaybettiler. Allah rahmet eylesin. En son çıkartılan 23 kişi şu anda tahliye edildi. Üçünün durumu ağır diğerlerinin durumu iyi. Onları da takip ediyoruz. Şu anda 2 vatandaşımız biri otobüs şoförü biri de kamyon şoförü hayatını kaybetti. Diğer yaralılarımızın durumunu takip ediyoruz. Ekiplerimiz kaza anından itibaren yaralıları kurtarmaya, sıkışanları kurtarmaya tahliye etmeye çalışıyor. Bütün yaralılar, sıkışanlar tahliye edildi. Her iki şoför de sıkışmış ve hayatlarını kaybetmiş. Onları da ekiplerimiz çıkartmaya çalışıyor. Büyük geçmiş olsun.” dedi.

Devlet Bahçeli öldü mü? MHP'den son dakika açıklaması! Devlet Bahçeli öldü mü? MHP'den son dakika açıklaması!

KAZA NEDEN OLDU?
Vali Hacıbektaoğlu kazanın neden olduğu hakkında da açıklamada bulunarak
"Bir şerit ihlali var ama bunu bilemiyoruz tabi, arkadaşlarımız inceleyecekler, araştıracaklar, bunu kesin ortaya koyacaklar. Şu anda hava yağışlı, şerit ihlali, sollamadan mı kaynaklı, kaymadan mı kaynaklı bilmiyoruz, tamamen soruşturmayla ortaya çıkacak, onun dışında ne desek yanlış olur" dedi.

Editör: U. G.