Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu ile birlikte, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürü Veli Tunçez’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Başkan Özcan Ulupınar Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile olan görüşmelerini Milli Emlak Genel Müdürü Veli Tunçez'e aktararak, Orman Bakanlığından tahsis edilecek olan Devrek Devlet Hastanesi'nin yanındaki yer karşılığında 57 dönümlük arazi talebinde bulundu.

Orman Bakanlığından talep edilen araziye yapılacak olan; Kaymakamlık, Belediye Hizmet Binası, Vergi Dairesi, Tarım Müdürlüğü, Tapu Müdürlüğü, Nüfus Müdürlüğü, Kadastro Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Müftülük olmak kurumların olacağı çalışmaları Milli Emlak Genel Müdürü Veli Tunçez'e aktardı.

İncivez'de yangın! 2 kişi dumandan etkilendi! İncivez'de yangın! 2 kişi dumandan etkilendi!

Belediye Başkanı Özcan Ulupınar yaptığı açıklamada; “Bugün Milli Emlak Genel Müdürümüz Veli Tunçez ‘e Milletvekilimiz Ahmet Çolakoğlu ile ziyaret gerçekleştirdik. Çok güzel ve olumlu bir şekilde karşılayan Milli Emlak Genel Müdürümüze şahsım adına ve ilçemiz adına çok teşekkür ediyorum. İlçemiz için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyor ve takipçisi olacağız. Halkımızın hizmetine sunacağımız çalışmalar taleplerimiz doğrultusunda önümüzdeki günlerde hızlanacak ve İnşallah olumlu olarak sonuçlanacaktır. Milli Emlak Genel Müdürümüz Veli Tunçez’e, Milletvekilimiz Ahmet Çolakoğlu’na ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Tüm mücadelemiz Devrek için devam ediyor” dedi.

Editör: Şeyma Kaya