Ayşe Kurt dualarla uğurlandı! Ayşe Kurt dualarla uğurlandı!

Zonguldak İl Özel İdaresi’nin kamyon şoförü, kanal kazıcı operatörü, ekskavatör operatörü, greyder operatörü, beden işçisi, laborant, inşaat ustası olmak üzere toplamda 30 işçi alımı yapılacağını açıkladı. Alımların mülakat ile yapılacağının açıklanmasının ardından çok sayıda vatandaş “İşe girecekler şimdiden hazır. Mülakatla değil kura ile alım yapılsın” çağrısında bulundu.
İşe alımda torpil yapılacağı iddialarının ardından İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Güral Karayılmaz Z HABER’e konuştu.

Karayılmaz torpil iddialarının her işçi alımında gündeme geldiğini belirterek gerçeği yansıtmadığını ifade etti.
Karayılmaz “Eksik olan kadrolarımızı belirledik alım için de ilana çıktık. İşçi alımı yapılacağı zaman her seferinde torpil yapılacak diye bu şekilde bir gündem oluşuyor. Bu iddialar gerçek dışıdır. Alımlar uygulama komisyonu ile yapılacak. Mesela kamyon şoförü alımında yüklü bir kamyonu yokuşta kalmadan sürebilen adam işe alınacak. Komisyon üyeleri kimin sınava girdiğini dahi bilmeyecek. Ad-soyadla değil verilen kod numarası ile sınav yapılacak. Başvuru yapan vatandaşlarımızın içi rahat olsun” dedi.

Editör: U. G.