Zonguldak Ereğli Ülkü Ocakları mensubu Abdullah Öztürk’ün bıçaklı kavgada hayatını kaybetmesinin ardından katil zanlısı K.F.D. tutuklandı.

Tutuklanan şahıs ile soyadları aynı olduğu için akraba oldukları söylentisi yayılması ile MHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Rahman Demirtürk açıklama yaptı

Demirtürk açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Kdz Ereğli Ülkü Ocaklarımızın kıymetli neferi Abdullah Öztürk kardeşimizi elim bir saldırı sonucu kaybettik. Kıymetli kardeşimizin ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Hepimizin başı sağolsun.

Ülkü ocaklarının her ferdi benim nazarımda ailemin bir ferdidir. Her bir gencimiz kendi evlatlarımdan farksızdır. Her birine mutluluklarında eşlik etmeye gayret ettiğim gibi acılarından da yanlarındayım. Abdullah kardeşimizi kaybetmenin üzüntüsü yüreğimde yara olarak kalacak.

Gençlerimizin her türlü kandırmacaya,  yozlaşmaya, cehalete, ahlaksızlığa,  madde kullanımına,  fuhşiyata ve her türlü milli kültür ve dini hassasiyetlere aykırı kepazeliklere özendirildiği ve hatta mecbur bırakıldığı bu dönemde Ülkü Ocakları tüm fertleri ile tüm bu sapkınlıklara karşı savaş açmış ve mücadele etmektedir. Ne var ki bir ocak gencimiz madde bağımlısı bir genç tarafından katledilmiştir.

Her geçen gün yaşanan onca olayı görmezden geldikçe gençlerimiz ellerimizin arasından yitip gitmektedir.

Yukarıdaki sebeplerden ötürü her geçen gün bir çok aile evlatlarından kopmaktadır.

Kabul etmemiz gerekiyor ki toplumun en büyük kusuru gençlerimiz ile yeterince ilgilenemek, çocuklarımızı sevgi ve saygı ile yetiştirememek haline gelmiştir.

Her geçen gün türlü ahlaksızlıklar sebebi ile aileler dağılmakta ve  Gençlerimiz bataklığa sürüklenmektedir. Bu ahlaksızlıkların sebep olduğu durumlar sonucunda insanlarımız hayatlarını kaybetmektedir. 

Hepimiz bu şehirde yaşıyoruz ve her şey gözlerimizin önünde olup bitiyor.

Toplumun her kesimi , her meslek gurubu ve her yaştan insanımız bu yozlaşmayı ve toprağa verdiğimiz canlarımızı dert edinip hatta bu acıyı evinin içinde hissedip hep birlikte harekete geçmek zorundadır.

Bu vesile ile şehrimizin mülki amirleri , emniyet güçleri ve bölgemizin milletvekilleri ile her türlü ahlaksızlık ve bağımlılıkla ilgili yapılan ve yapılacak mücadeleyi daha da artırmak adına her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduğumu belirtmek isterim.

Gerekli ilgi oluşmadığı takdirde ise Kdz Ereğli Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocakları sorumluluğunda gerekli çalışmaların yapılacağını da ilan ediyorum.

Memur ve emekliyi yakından ilgilendiren gelişme! Memur ve emekliyi yakından ilgilendiren gelişme!

Son olarak bu elim hadiseden ötürü bilgi eksikliği sebebi ile  toplumda oluşan merakı gidermek zaruri olmuştur.

Katil ile soyisim benzerliği sebebi ile olayı öğrenen bir çok kişide akrabalık bağımız olduğu zannı doğmuştur. Bu zannın ise bir çok dedikoduya sebebiyet verdiğini üzülerek fark ettim. Bu kişi ve ailesi ile hiçbir akrabalık yahut memleket bağımız yoktur. Ailemden hiç kimsenin bu kişi yahut ailesinden herhangi biri ile tanışıklığı dahi yoktur.

Ailesi ile birlikte yan yana toprağa verdiğimiz Abdullah kardeşim ise gönlümdeki yeri itibarı ile ailemin kaybettiğim bir ferdidir.

Tekrar tüm Öztürk ailesinin ve Milliyetçi Ülkücü Hareketin başı sağolsun.

Editör: U. G.