GÜNDEM

Palamut yeniden yükselişte! İşte güncel fiyatlar!

Karadeniz açıklarında bu yıl bol miktarda çıkan palamutun 3 tanesinin fiyatı 100 liraya kadar alıcı bulduğu Zonguldak’ta fiyatlar yeniden yükseldi.

Abone Ol

Denizlerde 1 Eylül tarihinde başlayan av sezonunda balıkçıların yüzü palamut ile güldü. Geçen yıl ağlara takılmayan ancak bu yıl bol miktarda avlanan palamutun tanesi, sezonun ilk gününde 200 liraya kadar satıldı. Gün geçtikçe Karadeniz açıklarında daha çok avlanan palamut balığının 600-700 gramlık adedi 50 liraya satılırken, 300-350 gram palamut balığının 3 tanesi ise 100 liradan tezgahları doldurdu.

Hava durumu ve balığın doğuya göç etmesi ile balık azaldı. Fiyatlarda yükselişe geçti. Palamut yine 100 TL’nin altında kalırken bu kez tanesi 75 TL’den alıcı buluyor.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }