Zonguldaklı polis memuru Kahraman Kudu (51) idaresindeki otomobil, Ankara-Samsun kara yolu, Çiftlik köyü yakınlarında kontrolden çıkarak yol kenarındaki rögar kapağına çarptıktan sonra devrildi.

İhbar üzerine kaza yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada, sürücü Kudu ile eşi Filiz Kudu (46) yaşamını yitirdi, çiftin çocukları Elif Su (8) ile Berin Su Kudu (6) ise yaralandı. Yaralı çocuklar, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Sungurlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kahraman Kudu’nun cenazesi 9 Eylül Pazartesi günü (bugün) İnağzı Mahallesi Camii'nde ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazıyla Aile Mezarlığında toprağa verildi. Eşi Filiz Kudu ise memleketi Eskişehir’de toprağa verildi.

Cenazeye Vali Yardımcısı Muammer Bakcı, emniyet mensupları, mesai arkadaşları, ailesi ve sevenleri katıldı. Kahraman Kudu, ikindi namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından göz yaşları arasında toprağa verildi.

Dural; "Başınızı yastığa koyduğunuzda vicdanen rahat mısınız?” Dural; "Başınızı yastığa koyduğunuzda vicdanen rahat mısınız?”

Tabutu başında ’baba’ diye gözyaşı döktüler

Kudu’nun naaşının camii avlusuna geldiği sırada göz yaşları sel oldu. Kazada yaralanan Elif Su (8) ile Berrin Su Kudu (6) cenazeye katılarak babalarıyla vedalaştı. Berrin Su ve Elif Su babalarının fotoğrafını öperek, ‘Babam’ diyerek ağladı.

Editör: Şeyma Kaya