Zonguldak havalimanında uçak arıza yaptı yolcular mahsur kaldı! Zonguldak havalimanında uçak arıza yaptı yolcular mahsur kaldı!
Zonguldak Havalimanında THY’nin Zonguldak-İstanbul seferini yapacak olan yolcu uçağının kalkış yapmadan önce arıza yapması üzerine yolcuların havalimanında mahsur kaldığı haberlerin ardından ZONHAV Yönetim Kurulu Başkanvekili Recep Kahya Z HABER'e konuştu.

 OLAY NEYDİ?

Zonguldak Havalimanında THY'nin Zonguldak-İstanbul seferini yapacak olan TK 2732 sefer sayılı yolcu uçağı sabah saatlerinde İstanbul Havalimanından havalanarak saat 09.35'de Zonguldak Havalimanına iniş yaptı. İstanbul'a dönüş hazırlıkları yapan ve TK 2733 sefer sayılı yolcu uçağı saat 10.20'de havalanması beklenirken bir anda arıza yaparak havalimanında kaldı.

Yolcu uçağına yaklaşık 3,5 saattir alınamayan yolcuların havalimanında mahsur kaldığı öğrenilmişti.

Zonguldak'ta alkollü mekanlara baskın! Zonguldak'ta alkollü mekanlara baskın!

Konu ile ilgili haber ve iddiaların ardından ZONHAV Yönetim Kurulu Başkanvekili Recep Kahya Z HABER’e konuştu.

Kahya, herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığını belirterek; “Bugünkü THY Zonguldak uçağında arıza olduğu yazılmış. Öyle bir şey yok. Uçak inerken kuş sürüsüne denk gelmiş ve pilot güvenlik amaçlı Teknisyen çağırmış. Onlar Ankara’dan gelene kadar 3-3,5 saat geçti. Geldiler ve kontrol ettiler. Herhangi bir olumsuzluk rastlanmadı ve uçak kalktı. Öyle acil bir durum söz konusu değildir” dedi.

Editör: Şeyma Kaya