EĞİTİM

Rektör İsmail Hakkı Özölçer'den öğrencilere 'Hoşgeldiniz' mesajı!

2024 YKS tercih sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte Bülent Ecevit Üniversitesi'ni kazanan gençlere Rektör İsmail Hakkı Özölçer'den ''Hoşgeldiniz'' mesajı yayınlandı.

Abone Ol

Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer 20247 YKS tercih sonuçlarının açıklanamsıyla birlikte, Bülent Ecevit Üniversitesi'ni kazanan gençlere uzun bir ''Hoşgeldiniz'' mesajı verdi. 

Bülent Ecevit Üniversitesi'nin yayınladığı mesaj şu şekilde: 
 

Rektör; Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer:

Kıymetli Öğrencilerimiz,

Tercih döneminin sona ermesinin ardından sizleri BEUN ailesinin bir parçası olarak görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Sınav sürecinden tercih dönemine; tercih döneminden yerleştirme sürecine kadar hem siz hem de kıymetli aileleriniz büyük emekler verdiniz. Şimdi ise bu emeklerinizin karşılığını alabilmek için ihtiyaç duyduğunuz her konuda sizlere destek olmak ve geleceğinizi emin adımlarla şekillendirebilmeniz doğrultusunda gerekli akademik danışmanlığı sunmak için hazır bulunuyoruz.

Bizler Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi olarak akademik öğrenimi bir bütün olarak görüyor ve öğrencilerimizin kendi geleceklerini inşa süreçlerinde akademik, kültürel, sosyal, sportif ve öğrenci odaklı bir öğretim anlayışıyla geleceğe çok yönlü olarak ilerlemelerini istiyoruz. Emeğin başkentinde, Cumhuriyetimizin ilk üniversitesi olan Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ile aydınlık bir geleceğe adım atmanız için büyük bir gayret ve disiplinle çalıştığımızı bilmenizi istiyoruz. Kütüphaneleri, öğrenci kulüpleri, Türkiye'nin en yeşil kampüsü, güncel bilgiler ışığında oluşturulmuş ders programları ve deneyimli akademik kadrosuyla BEUN ailesi olarak evinize hoş geldiniz diyoruz.

Gelecek burada şekillenir!

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }