Ak Parti’nin yurtdışı görevlendirmesi ile Almanya’ya giden Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt Gelsenkirchen ve Essen’de gurbetçilerimiz ile bir araya geldi.

Bozkurt ziyaretleri değerlendirerek şu ifadeleri kullandı:

AK Parti Genel Merkez Dış İlişkiler Başkanlığı tarafından yurtdışındaki hemşehrilerimizle buluşmak, onların sesi olmak ve gönüllerini kazanmak adına Almanya’da görevlendirildik. Gurbette yaşayan vatandaşlarımızla buluşmak, onların sıkıntılarını ve taleplerini dinlemek bizim için kutsal bir görev.

Bugün, bu anlamlı yolculuğumuzda ilk durağımız Almanya’nın Gelsenkirchen kenti oldu. Gelsenkirchen Belediyesi Meclis Üyesi ve WİN Parti Genel Başkanı kıymetli Ali Rıza Akyol’u belediye hizmet binasında ziyaret ettik. Bu buluşma, hem yerel yönetimlerdeki tecrübeleri paylaşma hem de gurbette yaşayan kardeşlerimizin meselelerine ortak olma adına son derece verimli geçti.

Bu ziyarette bizlere, Uluslararası Demokratlar Birliği UIDGenel Genel Merkez Başkan Yardımcısı ve Aile Sosyal Hizmetler Başkanı Dilara Kılıç, UID Ruhr Bölge Başkanı Dursun Baş, Yardımcısı Sayın Dilara Kılıç, UID Gelsenkirchen Başkanı İsmet Karaöz ve kıymetli parti üyeleri Esat Tatoğlu, Emre Deniz, Ali Rıza Başpınar, Tolga Gebeş, Merve Demirel, Selin Kadirustaoğlu, Elanır Tatoğlu ve Hilal Tatoğlu da eşlik ederek güç kattılar.

Bu buluşma sadece resmi bir ziyaret değil, aynı zamanda gönüllerimizin birleştiği, ülkemizle olan bağlarımızı bir kez daha pekiştirdiğimiz bir an oldu. Gönülden gönüle uzanan bu köprüler, yurtdışında yaşayan vatandaşlarımızın yalnız olmadığını, her zaman devletimizin ve milletimizin onlarla olduğunu bir kez daha gösterdi.

Bu vesileyle, Almanya’da yaşayan tüm hemşehrilerimize gönülden selamlarımızı ve sevgilerimizi gönderiyor, sizlerle kucaklaşmak için sabırsızlandığımızı ifade etmek istiyoruz. Gönüllerimiz bir, yollarımız bir.

ESSEN İŞ YERİ ZİYARETİ

Gurbette Almanya Essen’de başarılarıyla bizleri gururlandıran değerli iş insanımız Sayın Şenol Ergün’ü işyerinde ziyaret ettik. Yalnızca mesleki başarısı ile değil, misafirperverliği ve sıcak karşılamasıyla da gönüllerimizi fetheden Şenol Bey'e içten teşekkürlerimizi sunuyoruz. Kalorifer, su tesisatı, Hidrojen ve Güneş Enerjisi alanında hizmet veren, 25 kişilik ekibiyle Essen’de adeta bir başarı hikayesi yazan Şenol Bey, azmi ve çalışkanlığıyla sadece bölgeye değil, bizlere de ilham vermektedir.

Ak Parti'de kongre öncesi kritik toplantı! Ak Parti'de kongre öncesi kritik toplantı!

Bu anlamlı ziyaretimize UID Genel Merkez Başkan Yardımcısı Sayın Dilara Kılıç, UID Bölge Başkanı Dursun Baş, UID Gelsenkirchen Başkanı İsmet Karaöz ve Reklam sektöründe önde gelen isimlerinden Ereğli'li hemşehrimiz Ayhan Gültekin de eşlik etti.

Şenol Bey’in yurtdışında elde ettiği bu başarı, Türk iş insanlarının dünya çapında neler başarabileceğinin en güzel örneklerinden biri. Onun başarısı hepimizin ortak gururu. Kendisine ve ekibine, bu güzel yolda daima daha büyük başarılar diliyor, bizleri böyle içtenlikle ağırladığı için bir kez daha teşekkür ediyoruz.

Editör: U. G.