GÜNDEM

Sağanak engel değil! Vatandaş mağdur olmasın!

Zonguldak'ta trafik yoğunluğu olmaması için emniyet ekipleri kentin kritik noktalarında yağmur altında saatlerce mücadele verdi.

Abone Ol

Zonguldak’ta Fevkani Köprüsü'nün yıkımına başlanması sonrası şehirde yaşanan trafik sorunun üstüne daha fazla yük binmesi ile birlikte polis ekipleri büyük bir fedakarlıkla mücadele ediyor.

Fevkani Köprüsünün yıkım sürecinde geçici süreliğine açılan Acılık-Soğuksu bağlantı yolu kapatıldı. Araç trafiği Uğur Mumcu Kavşağı ve çevre yolunda yoğunlaşınca trafik sıkışıklığı kaçınılmaz oldu. Gece saatlerinde başlayan ve hala devam eden yağmur yağışına ile birlikte sabahın erken saatlerinde Uğur Mumcu Kavşağı’nda görev alan polis ekipleri trafiğin akışı için yoğun bir çaba sarfediyor. 

Yoğun trafikte kalan bir araç sürücüsü ise, “Polisler ne yapsın. Yaya geçidine bile ekip koymuşlar. Alternatif güzergah zaten yok. Yeni yollar yapılmadan bu trafik sorunu çözülmez. Soğuksu'dan Acılık'a geçişi de kapattılar. Olan devletimin polisine oluyor. Yağmurun altında sırılsıklam olmuş polisler. Allah yardımcıları olsun.” dedi.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }