SAĞLIK

Sağlık Sektörü 4-5 Ekim'de Moskova'da buluşacak!

ALZ Grup’un Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı olan Cihat Alagöz Moskova’da düzenlenecek olan Uluslararası Sağlık Turizmi Fuarı için çağrıda bulundu.

Abone Ol

4-5 Ekim tarihlerinde düzenlenecek Moskova Uluslararası Sağlık Turizmi Fuarı 3 etkinlik tek çatı altında sloganı ile Türkiye’nin ve sağlık turizmi ülkelerinin önde gelen hastane ve kliniklerini bir araya getirecek. Fuar, sağlık sektöründeki yenilikleri takip eden uzmanlar için bir buluşma noktası olacak.

ALZ Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Alagöz fuar öncesi yaptığı duyuruda “ALZ Moskova Uluslararası Sağlık Turizmi Fuarımızı; başarıyla tamamladığımız Berlin, Frankfurt, Amsterdam, Bakü ve Londra Fuarlarımızın ardından 4-5 Ekim 2024 tarihlerinde, kendi sahalarının önde gelen Hastane, Klinik, Termal Tesis ve Sağlık Turizmi Acentelerinin katılımıyla Moskova'da düzenliyoruz.” dedi.

Fuar hakkında detaylarda ise şu ifadelere yer verildi.

Misyonumuz

Global sağlık sektöründe köprüler kurma misyonunu üstleniyoruz. Her zaman, fuar ziyaretçilerimize ve sağlık profesyonellerine en yüksek standartlarda hizmet sunmayı hedefliyoruz. Her bir etkinliğimiz, sektördeki yenilikleri ve alanındaki önde gelen hastane ve klinikleri tanıtarak, katılımcıların sağlık hizmetlerinde mükemmeliyeti deneyimlemelerini sağlıyor.

Sağlık Turizminin Yükselişi

Sağlık turizmi, bireylerin en yüksek standartlarda ve en iyi bakımı alabilme olanağını sağladığı için son yıllarda büyük bir hızla büyümekte. Dünya genelinde, insanlar daha iyi tedavi seçenekleri için sınırları aşmayı tercih ediyorlar. Sağlık Turizmi Fuarı da daha iyi ve daha uygun fiyatlı bir sağlık hizmeti almak isteyenlerin en iyi çözümlere ulaşabildiği çok önemli bir durak.

Fuarı kaçırmamanız İçin Nedenler:

  • Sağlık sektöründeki en son yenilikleri ve trendleri  takip eden uzmanlarla ücretsiz görüşme şansı
  • En prestijli hastaneleri ve klinikleriyle doğrudan yeni iş ve işbirliği fırsatları
  • Fuara özel indirimler ve fuarda ücretsiz danışmanlık hizmetleri
  • Sağlık turizmindeki en iyi uygulamaları ve tedavi yöntemlerini keşfetme olanağı

FUARDA SİZİ NELER BEKLİYOR?

“Potansiyelinizi keşfedin: Sağlık Hizmeti Arayanlar ve Sağlık Hizmeti Sağlayıcıları İçin Olağanüstü Fırsatlar”

Sağlık Turizmi Fuarı, sağlık hizmeti sağlayıcılarının ve sağlık turizmi hizmetlerinde en iyiyi arayan bireylerin bir araya geldiği, eşsiz bir uzmanlık ve fırsat ortaklığı yaratan bir dünya. Sektörün öncüsü bu etkinlik, sağlık turizminde önde gelen hastaneleri, klinikleri ve sağlık merkezlerini; diş tedavileri, obezite cerrahisi, estetik cerrahi, büyük ameliyatlar, saç ekimi, göz tedavileri, tüp bebek ve sağlık merkezi hizmetleri arayan binlerce kişi ve müşteri ile buluşturuyor.

Fuar alanına adım attığınızda kendinizi; iş hayatınıza katma değer sağlayan bağlantıların kurulduğu, sağlık sektöründeki yeniliklerin sergilendiği ve ziyaretçilerin hayallerindeki tedaviler ile buluştuğu sağlık turizminin gelişen ekosistemi içinde bulacaksınız.

Sağlık Turizmi Fuarı, dünya standartlarında tedavi ve hizmet arayan bireyler ve sağlık hizmeti sağlayıcılar için eşsiz bir platformdur. Bu etkinlik, tüm katılımcılara benzersiz deneyimler sunarak daha sağlıklı bir gelecek vaat ediyor.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }