GÜNDEM

Sıra beklemek tarih oluyor! Kaymakamlık önüne kuruldu!

Devrek'e Ziraat Bankası ATM’si kuruluyor. Ziraat Bankası Devrek Şubesi, Devrek Kaymakamlığı bahçesine vatandaşların para çekip, yatırabileceği ATM kuruyor.

Abone Ol

Devrek'te bulunan diğer Ziraat Bankası ATM'lerin  önünde oluşan uzun kuyrukları engellemek ve vatandaşın para çekme-yatırma işlemlerini daha hızlı şekilde yapabilmesi için Ziraat Bankası, yeni ATM cihazı kuruyor.  Daha önce belediye binasında bulunan şubesini taşıyan Ziraat Bankası bu kez Devrek Kaymakamlığı kenarına bir adet ATM kurulumuna başladı.

ATM'den hem para çekilip hem para yatırılabilecek. ATM, ile vatandaşların bir ihtiyacı daha karşılanmış olacak. Kurulumu yapılan ATM'nin bir hafta içinde hizmete girmesi planlanıyor.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }