Diğer

Solana'yı (SOL) Tether TRC20 (USDT) ile değiştirin

Solana'yı (SOL) Tether TRC20 (USDT) ile değiştirmek mi istiyorsunuz?

Abone Ol

Bugün pek çok kişinin ilgisi nispeten yeni bir para birimine odaklanmış durumda: Tether TRC20 (USDT). Sadece ortaya çıkışıyla bile bu kripto para birimi, altın ve diğer kaynaklarla desteklenmeyen bir para olabileceğini açıkça kanıtladı. Bankalar ve hükümet tarafından yapılan finansal ve siyasi manipülasyonlardan korunmaktadır. Bu sistemi zaten kullanıyorsanız, Tether oranını ve tüm avantajlarını biliyorsunuzdur.

Ancak, bazı dezavantajları da gözden kaçırmamalısınız. Aynı avantajlardan geliyorlar. Tether cüzdan sahiplerinin anonimliği ve gizliliği, Solana kripto para biriminin Tether TRC20 (USDT) ile değişimini sınırlı hale getirir. Prensip olarak, bu geçmişte kaldı denilebilir, çünkü bugün bu konuda yardım etmeye hazır birçok kaynak var. Tezer para birimi nispeten yakın zamanda piyasaya çıktığından, onu doğrudan Solana ile değiştirmek mümkün değildir. Bu noktada aracılar devreye giriyor ve şüphesiz ek ödeme yapılması gerekiyor. Bundan sadece Solana (SOL) - Tether TRC20 (USDT) değişiminin özel değişim hizmetleri kullanılarak gerçekleştirilebileceği sonucu çıkar. İnternette bunlardan birkaç düzine var ve o zaman önce en azından birkaçını tanımaya değer. Bunu yapmak için, bestchange.com/solana-to-tether-trc20.html adresinde karlı değişim hizmetlerinin izlenmesi bu zor konuda yardımcı olacaktır.

Bu işte yeniyseniz, siteleri izlemeye ek olarak, bu basit tarife bağlı kalın - önce küçük bir miktar takas edin. Böylece, süreç ilerledikçe, tüm tuzakları ve sorunları göreceksiniz. Deneyimler, birçok müşterinin zamanlarını boşa harcamak istemediğini ve bu nedenle hemen büyük miktarlarda alışveriş yaptığını ve bunun da öngörülemeyen sorunlara yol açabileceğini göstermektedir. Sadece küçük bir işlem başarılı olursa devam edebilir ve miktarı artırabilirsiniz. Ayrıca, herhangi bir değişim portalının yüksek kaliteli çalışmasının garantisi sadece kendi doğrulamaları değil, aynı zamanda kötü tavsiyelerde bulunmayacak yakın kişilerin deneyimleridir.

Komisyon ödemekten hoşlanmayan kullanıcılar için, uygulama yavaş yavaş onlara nedenini öğretir. Elbette, böyle bir doğrulama işlemi, fonların bir kısmının çifte iadesini içerir; her şeyi bir kerede yapmak mümkün olacaktır. Ancak, bu şekilde işlemin başarıyla tamamlanması için minimum garantileri kaybedersiniz ve büyük bir meblağ olmadan kalma riskiyle karşı karşıya kalırsınız. Bazen koşullar netleşene kadar dondurulabilir.

Hızlı ve gizli değişim

Döviz bürolarının yardımıyla, gerekli yönde hızlı bir şekilde işlem gerçekleştirebilirsiniz. instagram.com/bestchange/ adresine giderek, kişilerle iletişime geçmeden Tether alışverişi yapabilirsiniz, çünkü onlarla çalışırken paranızı riske atarsınız. Değişim hizmetleri, işlemin tamamlandığına dair aynı anda üç onay gönderir. Ve en önemli nokta, fonların belirtilen cüzdana yeterince hızlı ulaşmasıdır, bu da kullanıcıyı uzun beklemelerden korur. Elbette, hız için küçük bir komisyon alınacaktır ve bu anlaşılabilir bir durumdur. İzleme sitesi, komisyonun en düşük olacağı noktayla iletişim kurmanıza yardımcı olacaktır.

Değişim prosedürü

Kural olarak, farklı değişiklik hizmetleri için eylemler aynıdır:

●     Verilen formdaki tüm alanlar doldurulur ve Devam düğmesine basılır.

●     Bu hizmetlerin sağlanmasına ilişkin sözleşmenin şartlarını öğrenir, kabul eder ve - Kabul ediyorum'un yanına bir onay işareti koyarız. Başvurudaki bilgileri tekrar kontrol ediyoruz.

●     Başvuru için ödeme yapıyoruz. Bunu yapmak için, web sitesindeki talimatlara göre istenen miktarı aktarmanız gerekir.

●     Belirtilen eylemler tamamlandıktan sonra, kullanıcı transferin durumunu gösteren - Uygulama Durumu sayfasına taşınır.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }