4 ay önce GÜNDEM

Kocaeli'nde bir emekli uzman çavuş, 8 ay önce boşandığı eşi ve oğlunu silahla öldürüp 23 yaşındaki kızı Nurseda'yı da yaralayarak intihar etmişti. Nurseda Acar, hastanedeki 8 aylık yaşam savaşını kaybederek annesi ve ağabeyinin mezarının yanına defnedildi.

4 ay önce GÜNDEM

31 Mart seçimlerinde parti aleyhine çalışma yapıldığı gerekçesi ile MHP Alaplı İlçe Teşkilatı kapatıldı.

4 ay önce GÜNDEM

Karabük'te aynı istikamette seyreden iki otomobil çarpışarak takla attı. Kazada 1 kişi öldü 5 kişi yaralandı.

4 ay önce GÜNDEM

Zonguldak Kozlu'da bir anda büyüyen anız yangınına ekipler müdahale etti.

4 ay önce GÜNDEM

Karabük'ün Eflani ilçesinde bir düğünde atılan silahtan çıkan saçma 15 yaşındaki bir çocuğun beline isabet ederek yaralandı.

4 ay önce GÜNDEM

Karaelmas Ressamlar Topluluğu’nun bu yıl üçüncüsünü düzenleyeceği, resim sanatını kentle buluşturmayı ve kentlilik bilincini yükseltmeyi amaçlayan ‘Zonguldak Resim Günleri’ başlıyor.

4 ay önce GÜNDEM

Hükümete yakınlığı ile bilinen Zonguldaklı Gazeteci Cem Küçük Ak Parti Zonguldak İl Başkanlığı için tespitlerini paylaştı.

4 ay önce GÜNDEM

Türkiye’de ilk kez 2014 yılında görülen sonrasında da 2020 yılına kadar sırasıyla Antalya, Bartın, Trabzon ve Zonguldak’ta tespit edilen tahripkar zararlı ve karantinada olan ‘Turunçgil uzun antenli böceği için alarma geçildi

4 ay önce KARABÜK

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde, tarihi taş köprüden dere yatağına uçan otomobildeki 3 kişi yaralandı.

4 ay önce KDZ EREĞLİ

Zonguldak'ın Kdz.Ereğli ilçesinde otomobilin motor bölümünde çıkan yangın, vatandaşlar arasında kısa süreli paniğe neden oldu.