4 ay önce Zonguldak

Zonguldak'ın Kozlu ilçesindeki Değirmenağzı Plajı’nda boğulma tehlikesi geçiren Duru A. (10) ailesi ile çevredekilerin yardımıyla kurtarıldı. Hastanede tedavi altına alınan kız çocuğunun durumunun iyi olduğu öğrenildi.

4 ay önce Zonguldak

Eski Devlet Bakanı Hasan Gemici,  Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Çaycuma ve Çevre Köylerini Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu Muğla’da akşam yemeğinde bir araya geldi.

4 ay önce DEVREK

Zonguldak Devrek’in sevilen isimlerinden Şaban Bayram hayatını kaybetti.

4 ay önce KDZ EREĞLİ

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, Kdz. Ereğli İmam Hatip Liseleri buluşmasının 48.Geleneksel Mezunlar Günü programına katıldı.

4 ay önce KARABÜK

Karabük'te düğün konvoyuna katılan 5 tır sürücüsüne korna çalarak çevreye rahatsızlık verdikleri ve yolu trafiğe kapattıkları gerekçesiyle 10 bin 350 lira para cezası kesildi.

4 ay önce Zonguldak

Kurban Bayramı tatilini memleketlerinde geçiren vatandaşlar, tatilin bitmesiyle beraber şehre dönmeye başladı. Zonguldak 100. Yıl Terminalinde de vatandaşlar otobüs bileti bulmakta dahi zorlandı.

4 ay önce BARTIN

Bartın’ın Amasra ilçesinde iki farklı düğünden dönenlerin içerisinde bulunduğu iki otomobil kavşakta çarpıştı. Kazada yaşamını yitiren 3 kişinin kimliği belli oldu.

4 ay önce BARTIN

Bartın’da 80 milyon yıl önce volkanlardan akan lavların soğuyup kristalleşmesiyle oluşan bazalt kayalar, ilgi görüyor. Tabiat anıtı olarak turizme kazandırılan lav sütunlarını geçen yıl 650 bin kişi ziyaret etti.

4 ay önce ULUSAL

Sosyal medyada gündem olan e-Devlet üzerinden akrabalarla ilişiğin kesilebilmek hizmetinin başladığı iddialarına açıklık getirildi. Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM) tarafından yapılan açıklamada söz konusu iddiaların doğru olmadığı belirtildi.

4 ay önce ULUSAL

Kanun gereği sigaradan alınan ÖTV, ocak ve temmuz aylarında geçmiş 6 aylık üretici enflasyonu (ÜFE) kadar artırılıyor. Buna göre 5 sigara grubuna daha Temmuz ayı için zam gelmesi bekleniyor.