4 ay önce BARTIN

Bartın'ın 6 bin 600 nüfuslu turistik ilçesi Amasra, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde günübirlik turistlerle yaklaşık 1 milyona yakın tatilci ağırladı. Amasra Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Hüseyin Boran, "Bizim beklentimiz, 500 bin civarında turistti ama Kaymakamlık verilerine göre, ilçemizi yaklaşık günübirlik olarak 1 milyona yakın turist ziyaret etti" dedi.

4 ay önce Zonguldak

Zonguldak’ta İncivez Mahallesi’nde oturan Hüseyin Şalvarcıoğlu her yerde aranıyor.

4 ay önce KİLİMLİ

Zonguldak'ın Kilimli İlçesinde bulunan Merkez Mahallesi, Güney Mahallesi, Belediye Sitesi Mahallesi’nde su kesintisi yaşanacak.

4 ay önce Zonguldak

Zonguldak Havalimanından Almanya’nın Köln kentine uçuşlar başladı.

4 ay önce Zonguldak

Önceki dönem AK Parti Zonguldak İl Gençlik Kolları Başkanı Burhan Onuk ve Sultan Girgin dünyaevine girdi.

4 ay önce Zonguldak

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, halkın güvenliğini sağlamak amacıyla denetimlerine aralıksız devam ediyor.

4 ay önce Zonguldak

Zonguldak’ın tanınan esnafından Tülay-Abdullah Aydın’ın kızları Tuğba Aydın ve Huri-Yunus Kuru’nun oğlu Berat Emre Kuru dünyaevine girdi.

4 ay önce BARTIN

Bartın'da dün gece meydana gelen, 3 kişinin öldüğü, 2 kişinin de yaralandığı katliam gibi kazada detaylar ortaya çıktı. Sürücülerden birinin alkollü ve aşırı hızlı olduğu ileri sürüldü.

4 ay önce BARTIN

Bartın’da dün gece düğünden dönerken kazada yaşamını yitiren Selçuk Eyşi (20) ve kuzeni Berat Yaprak (17) gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenazede Bulut Yaprak (9), elinde oyuncağı ağabeyi Berat’ın tabutuna sarılıp gözyaşı döktü.

4 ay önce Zonguldak

Zonguldak Ak Parti Çatalağzı Belediye Başkan Adayı Yunus Lütfi Çoban’ın kızı Tuana Çoban ile Emir Niyazi Tonkaz dünyaevine girdi.