4 ay önce GÜNDEM

Taner Oktay anısına düzenlenen turnuvanın şampiyonu olan Kocaalispor Gençlik Takımı'nın oyuncularına, kupanın yanı sıra ödül olarak bir de koyun hediye edildi.

4 ay önce GÜNDEM

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir, Üzülmez Şubesi yöneticileriyle birlikte işçilerle bayramlaştı.

4 ay önce GÜNDEM

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde aşırı hız yapan motosikletin, plakasının başka bir araca ait olduğu ortaya çıktı. Ekiplerce yakalanan sürücüye 38 bin 500 lira ceza uygulanırken motosiklete de el konuldu.

4 ay önce GÜNDEM

30 yıldır Türkiye Emekliler Derneği Zonguldak Şube Başkanlığı görevini yürüten Hüseyin Memiş, görevine veda ettiğini açıkladı.

4 ay önce GÜNDEM

Zonguldak’ta sosyete pazarında 50 TL’ye satılan ürünler yoğun ilgi gördü.

4 ay önce GÜNDEM

Kdz.Ereğli Belediyesi, Romacted Projesi ile çocuklara farklı alanlarda eğitimler vermeye devam ediyor.

4 ay önce GÜNDEM

Zonguldak’ta Kurban Bayramı tatili hareketliliği sona erdi. Tatilin sona ermesi ile Zonguldak Valiliği Zonguldak’ta en çok ziyaret edilen noktaları yayınladı.

4 ay önce GÜNDEM

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ile ilgili 2 önemli karar 24 Haziran 2024 tarihli ve 32582 saygı resmi gazetede yayınlandı.

4 ay önce GÜNDEM

ÖTV'siz araç alma şartlarının değiştiriliyor. Yeni vergi düzenlemesiyle beraber iki alternatif gündeme geldi ancak engelliler bu duruma isyan etti.

4 ay önce GÜNDEM

MHP Zonguldak İl Başkanı Mustafa Öztürk sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla dikkat çekti.