4 ay önce Zonguldak

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK)’nın da dahil olduğu KİT’lerle ilgili açıklama yaparak; “KİT’lerin yönetim yapısında değişik yapılacağı ve daha sonrası özelleştirme ve peşkeş çekileceği iddiasını Zonguldak olarak kabul edemeyiz” dedi.

4 ay önce Zonguldak

ZBEÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, harita üzerinden seçilen noktanın zemin bilgilerini gösteren internet tabanlı Deprem Bilgi Sistemi uygulamasında üyelik sayısının iki gün içinde rekor sayıya yükseldiğini açıkladı.

4 ay önce Zonguldak

Zonguldak Valiliği, İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin 17-23 Haziran tarihleri arasında yapılan denetimlerdeki asayiş raporunu açıkladı.

4 ay önce GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ak Parti Zonguldak İl Başkanlığında Mustafa Çağlayan’la yola devam kararı aldı.

4 ay önce GÜNDEM
4 ay önce Zonguldak

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'nde “Yenilikçi Sınıflar, Sürdürülebilir Yarınlar: Sınıf Öğretmenleri Yapay Zekâ Destekli Dijital Hikâyeler Geliştiriyor” projesinin açılış töreni, Rektör Özölçer’in katılımıyla düzenlendi.

4 ay önce Zonguldak

Zonguldak Çaycuma ilçesinde bir şahıs nafaka borcu nedeniyle hem Av. Ayşegül Özcan ve Av. Beyza Nur Özmekik'i hem de kendisini benzin bidonu ile yakma girişiminde bulunmuştu. Konu ile ilgili Zonguldak Barosu açıklama yayınladı.

4 ay önce ULUSAL

Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanma tabeladaki rakamlara da yansımaya devam ediyor. Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzine 2 lira, motorine ise 1 lira 68 kuruş zam gelmesi bekleniyor.

4 ay önce KOZLU

Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde açılacak stantların CHP'li belediye meclis üyesine verildiği iddia edildi. MHP Kozlu İlçe Başkanı Atakan Karali, yapılacak hizmetlerin belediyeyi ve vatandaşları sıkıntıya sokmamasını gerektiğini belirterek Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci’ye tepki gösterdi.

4 ay önce ÇAYCUMA

Çaycuma Belediyesi'nin son on yılda envanterine kattığı eserlerin değerleri yüz milyonlarca lirayı buldu. Vatandaşlardan da büyük rağbet gören eserler, ilçenin estetiğini geliştirirken kentsel yaşam kalitesini de artırıyor.