4 ay önce GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Ak Parti Zonguldak İl Başkanlığı’na ataması yapılan Mustafa Çağlayan açıklamada bulundu.

4 ay önce Zonguldak

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt Alaplı deresine dalgakıran yapacağını duyurdu.

4 ay önce GÜNDEM

Zonguldak İl Sağlık Müdürü Uzm.Dr. Ertuğrul Güner,  son günlerde ilimizde ve bölgemizde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve sıcaklıklarla birlikte aşırı nem oranında artması  nedeniyle vatandaşları uyardı.

4 ay önce GÜNDEM

Eğitim Sen Zonguldak Şube Sekreteri iken 7 Şubat 2017’de 686 sayılı KHK ile ihraç edilen ve 5 yıl 8 ay 6 gün sonra OHAL Komisyonu kararı ile göreve iade edilen İsmet Akyol’a Milli Eğitim Bakanlığının tazminat ödenmesine karar verildi.

4 ay önce BARTIN

Zonguldak, Bartın ve Karabük illerinden 7 yerel gastronomi ürünü, Ark of Taste Ağı'na dahil edildi.

4 ay önce GÜNDEM

Zonguldak Karaelmas Vergi Dairesi’nde memur ve Artvin ili Sosyal Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu üyesi Oğuz Aşık, beyin kanaması geçirmesinin ardından tedavisi sonrası taburcu oldu.

4 ay önce GÜNDEM

Milliyetçi Hareket Partisi MYK üyesi Murat Kotra TTK’nın da içinde bulunduğu 19 KİT’in özelleştirileceği iddialarına açıklık getirdi.

4 ay önce GÜNDEM

Zonguldak’ın Gökçebey ilçesinde kayıp olarak aranan 20 yaşındaki Sudenur Tulum’un 2 gün içinde evlendiği ortaya çıktı.

4 ay önce GÜNDEM

Zonguldak’ın Kilimli ilçesinde termik santrallerin kurulu olduğu Çatalağzı bölgesinden gece saatlerinde yükselen siyah dumanlar dikkat çekti.

4 ay önce GÜNDEM

Zonguldak’ın Gökçebey ilçesinde 20 yaşındaki Sudenur Tulum kayboldu. Ekipler genç kızı bulmak için arama çalışması başlattı. Genç kızın bulunduğu belirtildi.