4 ay önce GÜNDEM

Karabük’te iki grup arasında çıkan kavgayı bekçi havaya uyarı ateşi açarak ayırdı.

4 ay önce GÜNDEM

Zonguldak’ta taksicilik yapan Metin Günaydın Zonguldak sahilinde otopark uygulamasına tepki göstererek trafik sorununu daha da arttırdığını ifade etti.

4 ay önce Zonguldak

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesinde Sağlık Bilemleri fakültesi öğrencileri yeminlerini ederek mezun oldular.

4 ay önce ULUSAL

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 55 sözleşmeli personel alacak. Son başvuru tarihinin 8 Temmuz 2024 olduğu belirtildi.

4 ay önce Zonguldak

Zonguldak’ın Gökçebey ilçesinde kavşakta sürücüsünün hatalı manevra yaptığı otomobil ile yolcu otobüsü çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü B.Ç. (48) ile otobüsteki 3 yolcu hafif şekilde yaralandı.

4 ay önce SİYASET

Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Mustafa Çağlayan’ın yeniden Ak Parti Zonguldak İl Başkanı olarak atanmasının ardından tebrik mesajı yayınladı.

4 ay önce GÜNDEM
4 ay önce BARTIN

Bartın’da iddiaya göre kız arkadaşıyla tartıştıktan sonra piknik alanına giden Fatih T. (20), polis olan babasına ait beylik tabancasıyla intihar etti.

4 ay önce ÇAYCUMA

Zonguldak Çaycuma ‘da Mehmet Bayrak isimli şahıs nafaka borcu nedeniyle hem Av. Ayşegül Özcan ve Av. Beyza Nur Özmekik'i hem de kendisini benzin bidonu ile yakma girişiminde bulunmuştu. Yaşanan olay kameralara saniye saniye yansıdı.

4 ay önce ÇAYCUMA

Zonguldak’ta L.G. isimli kadının sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım dikkat çekti. Paylaşımda babasının aslında kardeşi olduğunu iddia eden L.G. isimli kadın; “Bana neden yalan söylediniz?” diyerek sosyal medya hesabından sitem etti.