4 ay önce SPOR

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu üçüncü ve son maçında Çekya ile karşılaştı ve 2-1'lik skorla kazanarak bir üst tura yükseldi.

4 ay önce Zonguldak

Ak Parti Zonguldak İl Başkanlığına asaleten atanan Mustafa Çağlayan Ankara dönüşünde il yönetim kurulu ile bir araya geldi.

4 ay önce ULUSAL

Almanya’da 27 Haziran’da yürürlüğe girecek çifte vatandaşlık yasası ile birlikte Türkler, Almanya'da kalabilmek için Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığından vazgeçmek zorunda kalmayacak.

4 ay önce GÜNDEM
4 ay önce KDZ EREĞLİ

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde belediyeye çöp toplayan yüklenici firmaya ait kamyonetin pres makinesinin hidrolik yağı yola akınca 12 motosiklet sürücüsü kayarak yere düştü. 2 otomobilde de maddi hasar meydana geldi.

4 ay önce Zonguldak

Zonguldak Demirpark AVM’de Greenwich Coffee törenle açıldı.

4 ay önce KİLİMLİ

Zonguldak Kilimli’de polisten kaçan araç önce yolcu otobüsüne sonra da ekip aracına çarptı. Yapılan aramada araçta uyuşturucu madde ele geçirildi.

4 ay önce KDZ EREĞLİ

Zonguldak’ın Kdz.Ereğli ilçesinde trafik kazası meydana geldi. Kazada 5 kişi yaralandı.

4 ay önce ÇAYCUMA

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan traktör devrildi. Kaza sonucu 49 yaşındaki Ramazan G. yaralandı.

4 ay önce Zonguldak

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası, Zonguldak KOSGEB Müdürlüğü iş birliğiyle girişimcilik desteklerinde yapılan güncellemeleri anlatan bir bilgilendirme toplantısı düzenledi.