3 ay önce Zonguldak

Kilimli ve Zonguldak arasında sefer yapan Özel Halk Otobüsleri sefer saatlerinin hafta sonu programı güncellendi.

3 ay önce GÜNDEM

Karabük'te meydana gelen iki ayrı kazada 2'si çocuk 6 kişi yaralandı.

3 ay önce Zonguldak

Ünlü kozmetik market zinciri Gratis, 15. yılına özel kampanyasını duyurdu. Devasa indirim ile birlikte vatandaşlar Zonguldak Şubesi’nde kuyruk oluşturmaya başladı.

3 ay önce KARABÜK

Karabük'ün Eflani ilçesinde bir şahıs aralarında husumet bulunan yakınının motosikletini yaktığı anlar cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

3 ay önce GÜNDEM

Tercih dönemi yaklaşırken aday öğrenciler üniversitelerin imkanlarını araştırmaya başladı. ZBEÜ’de 8 bölümden mezun olan öğrenciler yurt dışında çalışabiliyor.

3 ay önce GÜNDEM

2 Haziran 2024 tarihinde LGS kapsamında gerçekleştirilen "Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınav" sonuçları erişime açıldı.

3 ay önce GÜNDEM

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, sıfır atık ve sürdürülebilir çevre politikası doğrultusunda uzun zamandır attığı adımları kararlılıkla sürdürmeye devam ediyor.

3 ay önce Diğer
3 ay önce Zonguldak

Fenerbahçe ve Başakşehir formalarını giyen Zonguldaklı Mesut Özil, yaptığı vücuduyla gündeme geldi.

3 ay önce SAĞLIK

Bolu’da İzzet Baysal Devlet Hastanesi ile İzzet Baysal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli ortopedi doktorlarının hastalara verdikleri her bir ilacın kupürü için ilaç mümessiline kuğu emojisi göndererek kazancın yarısını istedikleri iddiasının ardından 4 doktor hakkında idari soruşturmanın yanı sıra adli soruşturma da başlatıldı.