3 ay önce GÜNDEM

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş koruyucu aile uygulamasının 30 pilot ilde uygulanmaya başladığını duyurdu.

3 ay önce GÜNDEM

Bartın'da ırmakta balık avlayan bir kişi, suların yükselmesi sonucu 2 saat boyunca çağlayanda mahsur kaldı. Ekiplerden yardım isteyen amatör balıkçı, gerçekleştirilen kurtarma operasyonu ile ırmaktan çıkarıldı.

3 ay önce GÜNDEM

Zonguldak kuyumcular, Temmuz ayının gelişi ile birlikte özellikle yurt dışından gelmesi beklenen gurbetçilerin sektöre canlılık kazandıracağına inanıyor.

3 ay önce Zonguldak

Zonguldak-Düzce karayolunda karşı şeride geçip otomobili biçen beton mikseri, ardından elektrik direklerine ve ağaçlara çarpıp fındıklığa uçtu. Kazada 1 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.

3 ay önce Zonguldak

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesinde (BEUN) Cumhurbaşkanlığı himayelerinde yürütülen “2024 Emekliler Yılı-Türkiye Yüzyılının Emektarları Projesi” ve Sağlıklı Yaşlanma: Nefes Egzersizi, Ebru Sanat Ekinliği ve Mandala Etkinliği düzenlendi.

3 ay önce Zonguldak

Zonguldak İnağzı Mahallesi sakinlerinden TTK’dan emekli Musa Yıldırım hayatını kaybetti.

3 ay önce GÜNDEM
3 ay önce Zonguldak

Zonguldak Çaycuma ilçesinin Filyos Belediye Başkanı Erol Acar'ın pilot oğlu Arın Asil Acar, Zonguldak Barosu avukatlarından Ekin Topatan ile nişanlandı.

3 ay önce Zonguldak

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin, arama kararı bulunan eve düzenledikleri operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyonda 1 şüpheli şahıs tutuklandı.

3 ay önce KOZLU

Zonguldak Kozlu sahil yolunda trafik kazası meydana geldi.