3 ay önce DEVREK

Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar'ın ilk talimatı olan, riskli hizmet binamızın yıkım çalışması yüklenici firmaya teslim edildi.

3 ay önce ULUSAL

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, elektriğe yapılan yüzde 38 zama tepki gösterdi. Yavuzyılmaz; “Çarpanı büyüyen bir etkiyle tüm ürünlerin ve hizmetlerin fiyatını artırıp geçinmeyi daha da zorlaştıracak” dedi.

3 ay önce ULUSAL

Elektrik fiyatlarına zam geldi. Mesken aboneler için zam oranı yüzde 38 oldu. Yeni tarife 1 Temmuz itibarıyla geçerli olacak.

3 ay önce Zonguldak

Türkiye Taşkömürü Kurumu Kozlu Müessesesinde maden ocağında göçük meydana geldi. Göçükte 2 işçi yaralandı.

3 ay önce Zonguldak

CHP Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Merve Kır, Çaycuma’da 12 yaşındaki kız çocuğunun cinsel tacize uğramasının ardından açıklama yaptı.

3 ay önce ÇAYCUMA

Almanya'nın Marl şehrinde yaşayan ve Çaycuma ilçesine bağlı Karakoç Köyü'nde ikamet eden Gülsen Satır, dualarla uğurlandı.

3 ay önce ÇAYCUMA

Zonguldak Çaycuma Belediyesi'ne ait Çaybel şirketi bünyesine 3 yüzme antrenörü 1 cankurtaran alımı yapacak.

3 ay önce KDZ EREĞLİ

Kdz. Ereğli Belediyesi yaz sezonu etkinliklerine ‘Yaza Merhaba Partisi’ ile devam ediyor. 29 Haziran Cumartesi akşamı  Yaza Merhaba Partisi yapılacak. Belediye Başkanı Halil Posbıyık etkinliklere vatandaşları davet etti.

3 ay önce BARTIN

Bartın Belediyesi depolarında, kullanılmak üzere muhafaza altında olan bazı malzemeleri belediye çalışanı 4 kişi tarafından bir iş yerine getirilip satılmaya çalışıldığı iddiasına ilişkin toplam 6 kişi hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldı.

3 ay önce ÇAYCUMA

Çaycuma ilçesine bağlı Saltukova beldesinde meydana gelen trafik kazasında bir otomobil direksiyon hakimiyetini kaybederek önce yoldan çıktı, sonra demiryoluna uçtu.