3 ay önce Zonguldak

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, 1 Temmuz Denizcilik Ve Kabotaj Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

3 ay önce KOZLU

Zonguldak’ta Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Kozlu Belediyesi’nin katkılarıyla 1. Kozlu Bisiklet Turu düzenlendi.

3 ay önce Zonguldak

Türk edebiyatının seçkin yazarı İrfan Yalçın’ın ölümü memleketi Zonguldak başta olmak üzere edebiyat dünyasında büyük üzüntüye neden oldu.

3 ay önce KDZ EREĞLİ

Zonguldak Kdz. Ereğli ilçesi açıklarında mayın olduğu değerlendirilen şüpheli cismi çıkartma çalışmaları sabah saatleri itibariyle başladı.

3 ay önce KARABÜK

UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Karabük'ün Safranbolu ilçesi ile özdeşleşen safran, bu kez düğün takısı oldu. "Dünyanın en pahalı baharatı" olarak anılan ve kilosu 300 bin lirayı bulan safran bitkisi düğünde ilk kez takı olarak takıldı.

3 ay önce Zonguldak

Zonguldak’ta Karaelmas Ressamları Topluluğu tarafından sokak hayvanları yararına “resim sergisi” düzenlendi.

3 ay önce ULUSAL

Düzce’de bir binada çıkan yangında dumandan etkilenen 7 kişi itfaiye merdiveni ile kurtarılırken, yangın kısa sürede söndürüldü.

3 ay önce SAĞLIK

İzmir’de anestezi uzmanı Dr. Hüseyin Emrak Keskin ve Asistan Dr. Hazal Yaşar Çokyaman, yoğun bakımda yaşamını yitiren bir hastanın yakınlarının saldırısına uğradı. Darp raporu alan iki doktorun şikayeti üzerine B.C.A. ve S.A. isimli iki kişi gözaltına alındı. Kamuoyunda ses getiren saldırıya Zonguldak'taki sağlık çalışanları da tepki gösterdi.

3 ay önce ULUSAL

Bolu’da kiraz topladığı sırada ağaçtan düşen 63 yaşındaki Hüsamettin Çalın hayatını kaybetti.

3 ay önce ÇAYCUMA

Zonguldak Çaycuma ilçesine bağlı Karapınar Belediyesi bünyesine 1 şoför alımı yapacak.