3 ay önce Zonguldak

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK üyesi Murat Kotra, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti.

3 ay önce Zonguldak

Zonguldak'ta haziran ayında polis ve jandarma ekiplerinin yaptığı denetimlerde belirlenen 27 kaçak maden ocağı, Türkiye Taşkömürü Kurumu ekipleri tarafından imha edilerek kapatıldı.

3 ay önce KDZ EREĞLİ

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde denize giren kadın epilepsi krizi geçirdi.

3 ay önce Zonguldak

Zonguldak Valiliği’nden vatandaşın huzuru ve çevre güvenliği adına atılan önemli adımlar açıklandı.

3 ay önce GÜNDEM

Zonguldaklı oyuncu Burak Sevinç'ten dikkat çekici açıklama.

3 ay önce Zonguldak

Zonguldak'ta dolmuşlara yapılacak olan zam tartışmalarının ardından halk otobüsleriyle ilgili yeni bir zam haberi geldi.

3 ay önce Zonguldak

Zonguldak Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Devrim Dural Zonguldak Belediyesi ve Kozlu Belediyesinde suya yapılan zammın iktidarın kötü yönettiği ekonomik politikasına bağladı.

3 ay önce GÜNDEM

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural, yıkılan Yayla Ortaokulu'nun, Yayla Konağı ve TED Koleji arkasında bulunan alana yapılmasına tepki gösterdi.

3 ay önce Zonguldak

Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Osman Bektaş, "Karadeniz'in sürekli ısınması, küresel iklim değişiminin Karadeniz'e olan etkisidir. Bilim insanları, okyanusların ne şekilde etkilenebileceğini anlamak için çok daha küçük olan Karadeniz'i bir rol model olarak benimsediler ve Karadeniz'i 2005 ile 2019 yılı arasında incelediler. Görülen şu; 2005 ile 2019 yılı arasına her geçen şubat ayı bir öncekinden çok daha sıcak. Sıcak olması, Karadeniz için ölüme doğru gidişatı gösteriyor" dedi.

3 ay önce Zonguldak

Düzce’de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda uyuşturucu madde satışı yaptığı esnada suç üstü yakalanan şüpheli H. G.’nin üzerinde ve aracında uyuşturucu ele geçirildi.