3 ay önce GÜNDEM

Kamuda tasarruf düzenlemeleri kapsamında Türkiye’deki bütün vergi dairesi başkanlıkları kapatılıp 81 ilde Defterdarlıklar olacak.

3 ay önce GÜNDEM

Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural, Zonguldak Milletvekili  Eylem Ertuğ Ertuğrul ve Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret etti.

3 ay önce Zonguldak

Atatürk Devlet Hastanesi ek binası, Enerjisa'nın elektrik kablolarını yeraltına alma çalışması nedeniyle susuz kaldı.

3 ay önce GÜNDEM

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık,  Kdz. Ereğli’nin yaşadığı felaketin ardından belediyeye maliyetinin 300 milyon lira olduğunu söyledi.

3 ay önce Zonguldak

Zonguldak'ta bir genç, gece saatlerinde elindeki sopayla park halindeki otomobilin camını kırdı. Otomobilde hasar meydana gelirken olayın zanlısı genç jandarma karakoluna giderek suçunu itiraf etti.

3 ay önce GÜNDEM

Zonguldak İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, 2023 yılı için besilik erkek sığır destekleme başvurularının başladığını duyurdu. Bu destekten faydalanmak isteyen üreticilerin belirli şartları yerine getirmeleri gerekiyor.

3 ay önce GÜNDEM

Temmuz ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla birlikte Türkiye Taşkömürü Kurumu'nda (TTK) çalışan yeraltı ve yerüstü kamu işçilerinin maaşları da netleşmeye başladı.

3 ay önce GÜNDEM

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, OYAK/Erdemir yönetiminin kendi işçisine, Ereğli halkına ve belediyeye zulüm ettiğini söyledi.

3 ay önce GÜNDEM

Zonguldak İl Müftülüğü'nün düzenlediği "Etkili Hutbe Sunumu" ve "Hadis-i Şerif Ezberleme Yarışmaları" İl Finali, Zonguldak İl Müftülüğü binasında gerçekleştirildi.

3 ay önce GÜNDEM

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul açıklanan enflasyon oranlarının ardından iktidara tepki̇ gösterdi.