3 ay önce Zonguldak

ZBEÜ öğrencisi Milli atlet Doğukan Kilcioğlu, Büyükler Türkiye Atletizm Şampiyonası’nda gümüş madalya sahibi oldu.

3 ay önce GÜNDEM

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Kdz. Ereğli Belediyespor kulübünün sahip çıkılmaması durumunda Ağustos ayında kapanacağını duyurdu.

3 ay önce Zonguldak

Zonguldak Devrek Belediyesi zabıta ekipleri, ilçede faaliyet gösteren ekmek fırınları ile pastane imalathanelerinde hijyen ve gramaj denetlemesi gerçekleştirdi.

3 ay önce GÜNDEM

Bedelli askerlik ücreti için Temmuz zammı açıklandı. Mevcut durumda 182.609 TL olan bedelli askerlik ücreti, 6 aylık enflasyon rakamlarının belli olmasının ardından 35.261 TL artışla 217.870 TL oldu

3 ay önce GÜNDEM

Kira artışlarına uygulanan ‘yüzde 25 zam sınırı’ önceki gün itibarıyla sona ererken; ev sahiplerinin kiralara uygulayacağı yeni zam oranı belli oldu.

3 ay önce GÜNDEM

Resmi Gazete'de 3 Temmuz 2024 tarihli kararlar, yönetmelikler ve tebliğler yayımlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan imzalı kararda TTK Yönetim Kuruluna Bengü Aytekin atandı.

3 ay önce GÜNDEM

Enflasyon yüzde kaç oldu? TÜİK TEFE-TÜFE oranları belli oldu mu? Haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla memur-emekli zam oranı, kira artış oranı gibi ödemeler de belli olacak.

3 ay önce GÜNDEM

Elazığ'da bulunan bir maden ocağındaki işçiler, çalışma şartlarının düzeltilmesi taleplerinin yerine getirilmemesi nedeniyle eylem başlattı.

3 ay önce GÜNDEM

İliç'teki maden kazasının ardından CHP Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz "Altınlar nerede" diye sordu?

3 ay önce Zonguldak

A Milli Futbol Takımımızın Avusturya’yı 2-1 yenerek çeyrek finale yükselmesi Zonguldak’ta büyük coşkuyla kutlandı.