3 ay önce GÜNDEM

Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun Kilimli’de ikinci spor salonunun yapılacağını açıkladı.

3 ay önce GÜNDEM

Ankara'da gelinlik deneyip satın almayanlardan ücret alınacağının duyurulması üzerine Zonguldak'taki gelinlikçiler de çağrıda bulundu.

3 ay önce GÜNDEM

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi (JSGA), 2024 yılı öğrenci alım planlarını açıkladı.

3 ay önce GÜNDEM

İstanbul ve Bartın'da düzenlenen sahte silah ruhsatı operasyonunda aralarında devlet hastanesinde güvenlik görevlisi olarak çalışan şahısların da bulunduğu 8 şüpheli yakalandı

3 ay önce ULUSAL

Sakarya'nın Geyve ilçesi D-650 karayolunda 3 tır, 2 ticari araç, 2 otomobil ve 1 panelvan olmak üzere toplam 8 aracın zincirleme kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.

3 ay önce Zonguldak

Zonguldak'ta Çatalağzı Belediye binası önünde zabıta memuruna saldırdılar.

3 ay önce ULUSAL

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde Uzman Çavuş Cebrail Acar'ın şehit olduğunu açıkladı.

3 ay önce KARABÜK

Karabük'ün Eskipazar ilçesinde alkollü sürücünün kullandığı otomobilin tıra çarpması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı. Sürücünün ehliyetine, daha önce alkollü araç kullanmaktan 5 yıl süreliğine el konulduğu öğrenildi.

3 ay önce KİLİMLİ

Zonguldak Kilimli- Çatalağzı Sosyal Tesis ve Koordinasyon Müdür Yardımcılığına 1 yıl süreli genel hizmet alımı ile 11 personel alınacak.

3 ay önce SAĞLIK

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, Sağlık Bakanlığı tarafından Zonguldak’taki çeşitli hastanelere farklı branşlardan 12 yeni doktor atandığını duyurdu.