3 ay önce KARABÜK

Karabük'te iki arkadaş gelin arabasının önünü kesme amaçlı tavla oynayarak damattan bahşiş alırken, başka bir düğünde ise damadın arkadaşları 40 metre uzunluğunda para taktılar.

3 ay önce Zonguldak

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu başkanlığında yapılan toplantıda ekonomi masaya yatırıldı. TSO başkanlarının sunduğu bilgiler doğrultusunda stratejik projeler ve işbirlikleri üzerinde duruldu.

3 ay önce ASAYİŞ

Zonguldak Valiliği, Polis ve Jandarma’nın bir haftalık denetim sonucu yakalanan şahısları ve suç unsurları hakkında bilgiler verdi.

3 ay önce Zonguldak

Çaycuma ilçesinin Perşembe Belediyesi tarafından düzenlenen 'Dostluk Turnuvası' futbol etkinliği, izleyenleri büyüledi. Maçlar, yüksek performans ve heyecan verici gollerle dolu unutulmaz bir futbol şölenine dönüştü.

3 ay önce GÜNDEM

Düzce'de pandemi döneminde eşinin köyüne yerleşen matematik öğretmeni Esra Eser, yetiştirdiği lavantalarla çiftçiliğe adım attı. Ayrıca lavantadan aromatik ürünler üreten Esra Eser, köy kadınlarına öncülük ederek tarımsal kalkınma kooperatifini de hayata geçirdi.

3 ay önce GÜNDEM

Kadın Kolları Genel başkan Adayı Merve Kır’a İzmir’den büyük destek.

3 ay önce SAĞLIK

Düzce Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkanlığı Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Birimi tarafından Atatürk Devlet Hastanesi arama ve kurtarma ekibine temel ilk yardım eğitimi verildi.

3 ay önce GÜNDEM

Zonguldak’ta devam eden eğitim yatırımları hakkında açıklamalarda bulunan milletvekili Muammer Avcı; “2024-2025 eğitim yılında, tamamlandığımız 56 derslikli 3 okulumuzu eğitime kazandırıyoruz” dedi.

3 ay önce GÜNDEM

Yapılan son düzenlemelere rağmen maaşı 10 bin TL seviyesinde kalan 1,8 milyon emekli için yeni düzenleme yapılacak. Bu açıklama sonrasında alınacak karar, nüfusa oranla en fazla emeklisi bulunan Zonguldak'ta da merakla bekleniyor.

3 ay önce GÜNDEM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirmelere göre, Türkiye'nin Batı Karadeniz bölgesinde sıcaklık değerlerinin mevsim normallerinin 4 derece üzerinde seyredeceği belirtiliyor.