3 ay önce Zonguldak

Önceki dönem MHP Zonguldak Merkez İlçe Başkanlarından Orhan Korkmaz’ın babası Hacı Halim Korkmaz dualarla uğurlandı.

3 ay önce GÜNDEM

Zonguldak merkez ve Kozlu ilçesinde son günlerde artan sivri sinek yoğunluğu, vatandaşları günlük yaşamlarını olumsuz etkiliyor.

3 ay önce GÜNDEM

Zonguldak'ta boks sporuyla ilgilenen 14 yaşındaki Fırat Bozkurt, ilk kez katıldığı Üst Minikler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası'nda büyük bir başarı elde etti.

3 ay önce GÜNDEM

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Türkiye'nin yerli elektrikli otomobili ‘’TOGG'’ marka yeni bir makam aracı satın aldı.

3 ay önce GÜNDEM

Zonguldak Merkezin en gözde alanlarından turizme kazandırılması beklenen Orta Kapuz Plajı’na ucubeyi anımsatan asansör kule yapılması nedeniyle tepkiler artıyor. İnşaatın izinsiz olduğu ortaya çıktı.

3 ay önce GÜNDEM

Kardeş Kent ilişkilerini geliştiren Kdz. Ereğli Belediyesi, Almanya’nın Düren şehrinde bir meydana Kdz. Ereğli Meydanı isminin verilmesinin ardından Ereğli’de süs havuzu bölgesine meclis kararıyla Düren Kent Parkı ismini verdi.

3 ay önce GÜNDEM

Dr. Bekir Tunca Zonguldak, Düzce, Bartın’da son günlerde artan ishal ve kusma şikayetleri ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

3 ay önce GÜNDEM

Survivor Mexico Filyos çekimleri için geldiler Dedeman Otel’i kapattılar.

3 ay önce DEVREK

Zonguldak’ta 9 Temmuz’de yaşanan sel felaketinin en çok vurduğu yerlerden biri Devrek olmuştu. Sonrasında pek çok siyasi tartışmaya da neden olan selin yaraları hala sarılmaya devam ediyor.

3 ay önce GÜNDEM

Bartın'da, annesi Hatice Alay’ı (52) av tüfeğiyle vurarak öldürdüğü iddiasıyla 'Üst soya karşı kasten öldürme 'den ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle tutuklu yargılanan Umut Can Alay (23), "Ben annemi öldürmedim.